ΑΓΓΛΙΑ

Η νέα... παλιά εμφάνιση της Γουέστ Χαμ

Η νέα... παλιά εμφάνιση της Γουέστ Χαμ
© BETWAY

Η Γουέστ Χαμ λάνσαρε μία επετειακή εμφάνιση με αφορμή τη μετεγκατάσταση της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνο, που παραπέμπει στην ποδοσφαιρική πρόγονο της. (VIDEO)

Κάθε ομάδα πριν την έναρξη της σεζόν, παρουσιάζει τη νέα φανέλα της, αλλά η Γουέστ Χαμ δεν περιορίστηκε σε αυτό! Παρουσίασε μία δεύτερη, επετειακή εμφάνιση που θα χρησιμοποιηθεί στο φιλικό παιχνίδι (4/8) με τη Γιουβέντους και ίσως, στο Κύπελλο Αγγλίας εάν δοθεί η άδεια από την Ομοσπονδία.

Η εμφάνιση παραπέμπει στις πρώτες εμφανίσεις που φορούσαν οι ποδοσφαιριστές της Thames Ironworks F.C. το 1895, του προπομπού της Γουέστ Χαμ και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Umbro, που ντύνει την αγγλική ομάδα.

Βέβαια, τα χρώματα ήταν διαφορετικά, αφού η Thames Ironworks F.C. φορούσε μπλε ή άσπρες, ωστόσο ο τύπος της φανέλας και του σορτς είναι παρεμφερής.

Η νέα... παλιά εμφάνιση της Γουέστ Χαμ

Επιπροσθέτως, η επιλογή συνδυάζεται με τη μετεγκατάσταση της ομάδας από το Άπτον Παρκ, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ έχει εξασφαλίσει τη χρήση του για 99 χρόνια, αρχής γενομένης από φέτος.

Φυσικά, η εμφάνιση δεν είναι δωρεάν... Κάθε μία κοστολογείται στις 90 λίρες, έστω και αν δεν πρόκειται να φορεθεί πολύ. Πάντως, με βάση τα σχόλια στο Twitter, δεν έχει μεγάλη αποδοχή στους φιλάθλους...

Δείτε το βίντεο για την προώθηση της εμφάνισης:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ