ΑΓΓΛΙΑ

Η ξεχωριστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την εκατοντάχρονη φίλη της Έβερτον

Η ξεχωριστή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την εκατοντάχρονη φίλη της Έβερτον

Μια υπέροχη πρωτοβουλία πήρε η Έβερτον. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κάλεσε την εκατοντάχρονη φίλη της ομάδας στο προπονητικό, όπου συναντήθηκε με παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ, λαμβάνοντας αγάπη και λουλούδια. (VIDEO)

Ξεχωριστή ημέρα η 14η Φεβρουαρίου 2018 για την κυρία Ντοτ Πεν. Η εκατοντάχρονη κυρία που υποστηρίζει Έβερτον, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δέχτηκε πρόσκληση από τη διοίκηση και έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Πράγματι, μετέβη στο "Finch Farm" ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί με τον γιο της, Μάικ, ο οποίος σε ηλικία ενός ετών βρέθηκε στο Γκούντισον Παρκ για παιχνίδι των "ζαχαρωτών" και πλέον είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Η κυρία Πεν χαιρέτησε έναν - έναν τους ποδοσφαιριστές, ενώ δέχτηκε λουλούδια από τον προπονητή, Σαμ Άλαρνταϊς. Σημειώνεται ότι η Πεν υπήρξε δακτυλογράφος στην Βασιλική Πολεμική Αεροπορία, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24