ΑΓΓΛΙΑ

Η ατάκα που έβαλε "φωτιά" στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

The teams enter the pitch for the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City, left, at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
The teams enter the pitch for the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City, left, at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μία ατάκα με αποδέκτη τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φέρεται να είναι αυτή που ξεκίνησε τον καυγά στα αποδυτήρια του Ολντ Τράφορντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα έγιναν μετά το ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζονται. Ήδη, έχουν γίνει αρκετές λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με τα όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από ό,τι φαίνεται όμως είχαμε δύο εστίες έντασης μετά τη λήξη του αγώνα.

Αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν ο Μουρίνιο πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική και να δείξουν περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους τους. Οι παρατηρήσεις του "Special One" προκάλεσαν την αντίδραση του Έντερσον, ο οποίος τα "έψαλε" στον τεχνικό της Γιουνάιτεντ στα πορτογαλικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τσακωμού δέχθηκε ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, καθώς κι ένα κουτί γάλα! Στο επεισόδιο συμμετείχαν κι άλλοι παίκτες των δύο ομάδων, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Ρουμελού Λουκακού, ενώ αυτός που την "πλήρωσε" ήταν ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος αποχώρησε απ' το γήπεδο με σκισμένο φρύδι.

Η ένταση όμως όπως φαίνεται είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα εκείνοι που ξεκίνησαν τις προκλήσεις ήταν οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι. Ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, χωρίς να κατονομάζεται, φέρεται να γύρισε και να είπε στον Ιμπραχίμοβιτς "Ίμπρα μιλάς αρκετά, αλλά κάνεις λίγα". Ε, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μία τέτοια ατάκα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε από τον Σουηδό, ούτε και από τους υπόλοιπους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιμπραχίμοβιτς πέρασε ως αλλαγή στο 76' στη θέση του Λίνγκαρντ χωρίς να βοηθήσει την ομάδα του να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ