ΑΓΓΛΙΑ

Η αγγλική ομοσπονδία μίλησε με τον Μπρους

HULL, ENGLAND - OCTOBER 04:  Steve Bruce, manager of Hull City issues instructions to his players from the touchline during the Barclays Premier League match between Hull City and Crystal Palace at KC Stadium on October 4, 2014 in Hull, England.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
HULL, ENGLAND - OCTOBER 04: Steve Bruce, manager of Hull City issues instructions to his players from the touchline during the Barclays Premier League match between Hull City and Crystal Palace at KC Stadium on October 4, 2014 in Hull, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images) GETTY IMAGES

Μετά τον Σαμ Αλαρντάις, η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου είχε επαφή με τον προπονητή της Χαλ Σίτι, Στιβ Μπρους, για τη θέση του Ρόι Χόντσον.

Η Αγγλία δεν έχει προπονητή μετά την απόλυση του Ρόι Χόντσον, ύστερα από την αποτυχία στο Euro 2016 και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξετάζεται αρκετούς υποψήφιους.

Ωστόσο, μερικοί προπονητές αντιμετωπίζονται πιο σοβαρά και έχει αρχίσει η διαδικασία των συνεντεύξεων. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Sportsmail" αποκάλυψε ότι στελέχη της FA συναντήθηκαν με τον Στιβ Μπρους, ο οποίος εργάζεται στη Χαλ Σίτι.

Ο 55χρονος προπονητής είναι ο δεύτερος ο οποίος υποβάλλεται σε casting από την Ομοσπονδία, μετά τον Σαμ Αλαρντάις της Σάντερλαντ. Μόνο που αυτή τη φορά, όλα έγιναν νομότυπα, αφού είχε εξασφαλιστεί η άδεια από τη Χαλ Σίτι, προτού προηγηθεί η επαφή.

Ο Μπρους φέρεται να διάκειται θετικά στην προοπτική να εργαστεί για την Εθνική ομάδα και ανέλυσε το όραμα του για τα "Λιοντάρια". Μάλιστα, πρότεινε ως συνεργάτες του τους Ρίο Φέρντιναντ και Άλαν Σίρερ.

Ακόμα, δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον αντικαταστάτη του Ρόι Χόντσον και ο επικρατέστερος θεωρείται ο Αλαρντάις, με τον Μπρους να ακολουθεί στις αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ