ΑΓΓΛΙΑ

Γκασκόιν: "Έχω πεσει στο δρόμο μεθυσμένος"

Γκασκόιν: "Έχω πεσει στο δρόμο μεθυσμένος"

Ο Πολ Γκασκόιν παραχώρησε συνέντευξη στην Telegraph ενόψει της προβολής του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του όπου παραδέχτηκε τους εφιάλτες που βίωσε με τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό.

Το βράδυ της Δευτέρας (8/6) έκανε πρεμιέρα στις αγγλικές κινηματογραφικές αίθουσες ένα αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ για τον Πολ Γκασκόιν και με αφορμή αυτό το γεγονός ο διάσημος "Γκάζα", ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολλά χρόνια από τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, έδωσε συνέντευξη στην Telegraph.

"Μπορώ να σου απαντήσω ότι ερώτηση θες. Οποιαδήποτε στον κόσμο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω πάρει κοκαΐνη. Χώρισα. Μπήκα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Έχω πέσει στο δρόμο μεθυσμένος.

Former England international footballer Paul Gascoigne arrives for the premiere of Gascoigne on June 8, 2015 in London. The documentary by director Jane Preston tells the story of former England international footballer Paul Gascoigne through his own words. AFP PHOTO / LEON NEALLEON NEAL/AFP/Getty Images
Former England international footballer Paul Gascoigne arrives for the premiere of Gascoigne on June 8, 2015 in London. The documentary by director Jane Preston tells the story of former England international footballer Paul Gascoigne through his own words. AFP PHOTO / LEON NEALLEON NEAL/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Είχα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν να σηκωθώ στα πόδια μου. Έχει πετύχει σπουδαία γκολ. Έχω εμπλακεί σε τροχαία ατυχήματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ή μάλλον μπορώ να πω, δεν έχω κάνει σεξ με την Μις Κόσμος.

Ο κόσμος χρειάζεται να συνειδητοποιήσει πως είμαι άνθρωπος. Δεν είμαι σούπερ ήρωας. Μην νομίζουν πως ό,τι λέγεται για μένα περνάει πάνω από το κεφάλι μου, γιατί δεν είναι έτσι.

Γκασκόιν: "Έχω πεσει στο δρόμο μεθυσμένος"

Μερικά από τα πράγματα που έκανα στον εαυτό μου δεν ήταν καλά αλλά στην Αγγλία είναι τρομερό να γίνεσαι διάσημος και έπειτα να σε γκρεμίζουν. Το κάνουν σε όλους. Και έπρεπε και εγώ να το αντιμετωπίσω αυτό στη ζωή μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 45χρονος πρώην άσος του ποδοσφαίρου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ