ΑΓΓΛΙΑ

Γκασκόιν: "Έπιανα το πέος του Φέρντιναντ για γούρι"

Les Ferdinand, left, and Paul Gascoigne share a joke as the English national soccer team practice  at the Beijing Workers' Stadium Thursday May 23 1996. England will play China in a friendly international later Thursday at the stadium. (AP Photo/Xinhua, Cheng Zhishan)
Les Ferdinand, left, and Paul Gascoigne share a joke as the English national soccer team practice at the Beijing Workers' Stadium Thursday May 23 1996. England will play China in a friendly international later Thursday at the stadium. (AP Photo/Xinhua, Cheng Zhishan) ASSOCIATED PRESS

Ο Πολ Γκασκόιν αποκάλυψε ότι έπιανε το πέος του Λες Φέρνινταντ πριν τις αναμετρήσεις της εθνικής Αγγλίας για να φέρει γούρι στον συμπαίκτη του. Ακολούθησε η διάψευση από τον δεύτερο.

Ανέκδοτες ιστορίες από τα αποδυτήρια της εθνικής Αγγλίας την εποχή που τη φανέλα της φορούσαν οι Πολ Γκασκόιν και Λες Φέρντιναντ διηγήθηκε ο πρώτος. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο περιθώριο φιλανθρωπικής οργάνωσης, άγγιζε το (μεγάλο σε μέγεθος) πέος του Φέρντιναντ για να φέρει γούρι στον δεύτερο και να αποδίδει καλά.

"Στα αποδυτήρια, όταν ο Λες Φέρντιναντ έβγαλε τα ρούχα του, έπρεπε να δείτε το μέγεθος του πέους του. Το δικό μου έμοιαζε μικρό. Πήγα και του είπα, Λες σε παρακαλώ άφησέ με να το αγγίξω. Οπότε, με άφησε να το αγγίξω. Και βγήκε μετά στον αγωνιστικό χώρο και έπαιξε καλά και σκόραρε. Ήταν τρομερό. Οπότε στο επόμενο ματς (της εθνικής Αγγλίας) στο "Γουέμπλεϊ" του είπα. Λες, βγάλ' το έξω", υποστήριξε ο Πολ Γκασκόιν με τον Λες Φέρντιναντ να διαψεύδει το περιστατικό με δηλώσεις του στη "Sun":

"Είναι ανοησίες. Αυτό ποτέ δεν συνέβη. Είναι παραμύθια του Γκασκόιν".

Photo credits: AP Photo/Xinhua, Cheng Zhishan

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ