ΑΓΓΛΙΑ

Γκασκόιν: "Δεν θα έχω το τέλος του Μπεστ"

Γκασκόιν: "Δεν θα έχω το τέλος του Μπεστ"

O Πολ Γκασκόιν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ξεκαθάρισε πως είναι καλά στην υγεία του ενώ έστειλε το μήνυμα πως δεν θέλει να έχει την τραγική κατάληξη του Τζορτζ Μπεστ (video).

Πριν από έναν μήνα η "Sun" είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του Πολ Γκασκόιν που τον εμφάνιζαν σε κατάσταση μέθης στο δρόμο, λίγο πριν "καταρρεύσει", όμως ο Πολ Γκασκόιν εμφανίστηκε στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής για να αποδείξει πως σε αντίθεση με τα όσα γράφτηκαν βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά στην απεξάρτησή του από το αλκοόλ.

"Είμαι αρκετά καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν", τόνισε ο 48χρονος Άγγλος πρώην άσος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή του "Good Morning Britain" του ITV (παραχώρησε συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν και στην Σουζάνα Ριντ), με τον "Γκάζα" να μην διστάζει να ομολογήσει ότι έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο όταν του είχαν στερήσει το αλκοόλ κατά τη διάρκεια απεξάρτησής του πριν μερικά χρόνια.

Γκασκόιν: "Δεν θα έχω το τέλος του Μπεστ"

Όσο για το αν θεωρεί πως είναι σε θέση να κερδίσει τη μάχη με το αλκοόλ που τον έχει παρασύρει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, ο Γκασκόιν ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν θα έχω το τέλος του Τζορτζ Μπεστ, εκείνος είναι νεκρός και εγώ όχι. Εγώ δεν είμαι όπως εκείνος, δεν θέλω να παραδοθώ".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ