ΑΓΓΛΙΑ

"Γιαννακόπουλος για να αναλάβει Μπόλτον"

Football - Bolton Wanderers v West Ham United FA Barclays Premiership - The Reebok Stadium - 11/3/06
Bolton's Stylianos Giannakopoulos celebrates scoring the first goal 
Mandatory Credit: Action Images / Andrew Couldridge
Livepic
NO ONLINE/INTERNET USE WITHOUT A LICENCE FROM THE FOOTBALL DATA CO LTD. FOR LICENCE ENQUIRIES PLEASE TELEPHONE +44 207 298 1656.
Γιαννακόπουλος Μπόλτον ACTION IMAGES

Δημοσίευμα από την Αγγλία θέλει τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να ηγείται σχήματος που θέλει να αναλάβει τις τύχες της Μπόλτον. Τι δήλωσε ο παλαίμαχος άσος.

Ο Στέλιος έγινε "Stelios" και μαζί κατάφερε να γράψει ιστορία με την ομάδα της Μπόλτον, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε σερί χρόνια μετρώντας 177 συμμετοχές και 28 γκολ όλες στην Premier League.

Αρκετά χρόνια αργότερα, φαίνεται πως ο Έλληνας παλαίμαχος άσος σκέφτεται την επιστροφή του στην Αγγλία και τους "τρότερς". Όλα αυτά σύμφωνα με τους Βρετανούς.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, εταιρεία θέλει να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου που βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της Championship και στην οποία ηγετικό ρόλο είναι πιθανό να έχει ο Στέλιος Γιάννακόπουλος!

Ο "Stelios" μίλησε στην Bolton News και ούτε επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τα δημοσιεύματα: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Αγάπησα τις πέντε σεζόν που αγωνίστηκα στην Μπόλτον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου συνυπήρξαμε τότε μαζί. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για τα επιχειρηματικά μου σχέδια", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ