ΑΓΓΛΙΑ

Φέρντιναντ: "Έπινα πολύ όταν πέθανε η γυναίκα μου"

Φέρντιναντ: "Έπινα πολύ όταν πέθανε η γυναίκα μου"

Συγκλονίζουν τα λόγια του Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό μετά τον χαμό της συζύγου του. Όπως λέει, τίποτα δεν είναι πλέον το ίδιο.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος μίλησε για τους πρώτους μήνες απ' τον χαμό της συζύγου του. Μπορεί η ζωή να συνεχίζεται για τον ίδιο και να μην δείχνει τα προβλήματά τους προς τα έξω, αλλά δεν διστάζει να "λυγίσει" μπροστά στην κάμερα.

H Ρεμπέκα Έλλισον απεβίωσε το 2015 από καρκίνο του μαστού, αφήνοντας πίσω τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και τα τρία τους παιδιά. Το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο κι απόδειξη σε αυτό είναι η συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Μail. Τα λόγια του συγκλονίζουν...

"Έπινα πολύ τις νύχτες. Το βράδυ σηκωνόμουν κι έπινα πολύ τους πρώτους τρεις-τέσσερις μήνες. Το πρωί, όμως, είχα την υποχρέωση να είμαι σωστός και να κάνω τις απαραίτητες δουλειές. Επίσης, έπρεπε να φροντίζω να πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Μπορώ να κατανοήσω κάθε δύσκολη και αδύναμη στιγμή κάθε ανθρώπου, όταν βιώνει κάτι τόσο δύσκολο και οδυνηρό. Γι' αυτό είναι τρομερά σημαντικό να έχεις σωστούς ανθρώπους γύρω σου.

Είχα την ευλογία να έχω τα παιδιά μου να μου δίνουν κίνητρο, ώστε κάθε μέρα να κάνω όλα τα πράγματα που πρέπει. Δεν έχουν, όμως, όλοι κάτι τέτοιο και γι' αυτό πλέον κατανοώ και συμπονώ κάθε αδυναμία που μπορεί να παρουσιάσει ο άνθρωπος στη ζωή του.

Πάντοτε σε σπίτι οικογένειας υπάρχει δομή και οργάνωση, την οποία οι γυναίκες βλέπουν και διαχειρίζονται πολύ πιο εύκολα. Είχα μάθει να ξυπνάω το πρωί, να παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό, να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και μετά να πηγαίνω για προπόνηση. Πίστευα πως ήμουν εντάξει με τις υποχρεώσεις μου, όμως, πλέον είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Ψάχνεις τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, τις τσάντες τους, τα πηγαίνεις στο σχολείο και έρχονται οι γονείς να σε ρωτήσουν αν μπορούν να κανονίσουν κάτι με τα παιδιά τους. Σε ρωτάνε τα παιδιά αν μπορούν να φέρουν σπίτι τον κάθε φίλο τους. Σκέφτεσαι πως είναι τρελό όλο αυτό.

Ακόμα κι ο τρόπος που κοιμόντουσαν ήταν διαφορετικός με τη Ρεμπέκα κι ομολογώ δεν τον ήξερα. Έφτιαχνε με συγκεκριμένο τρόπο τις κουβέρτες τους. Σκέφτομαι πως ό,τι κι αν κάνω εγώ, δεν θα είναι ποτέ αρκετό".

AP Photo/Clint Hughes

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ