ΑΓΓΛΙΑ

Ο Μέντες στέλνει τον Σίλβα στην Championship

Ο Μέντες στέλνει τον Σίλβα στην Championship
Σίλβα-Ολυμπιακός © AFP/GETTY IMAGES

Ο Βάλτερ Τζένγκα απολύθηκε από τους Γουλβς μετά από 87 ημέρες στον πάγκο τους και ο Μάρκο Σίλβα προβάλει ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του.

Οι Γουλβς θα αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Οι "λύκοι" απέλυσαν τον Βάλτερ Τζένγκα μετά από την κακή εκκίνηση στη σεζόν και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρείται το φαβορί για τη διαδοχή στην άκρη του πάγκου.

Ο Ιταλός προπονητής είχε προσληφθεί στις 30 Ιουλίου, ωστόσο μετά από 87 ημέρες, τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μία 18η θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή ο σύλλογος, αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία.

Οι Κινέζοι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου "Fosun Group" επιθυμούν την επιστροφή του συλλόγου στην Premier League και γι' αυτό απέλυσαν τον προηγούμενο προπονητή, Κένι Τζάκετ.

Από τη στιγμή που ούτε ο 56χρονος βετεράνος τερματοφύλακας κατάφερε να βάλει την ομάδα σε τροχιά ανόδου, ο πρόεδρος Γκούο Γκουάνγκτσανγκ αποφάσισε να ακούσει τη συμβουλή του super agent Ζόρζε Μέντες, ο οποίος φέρεται να προτιμά τον συμπατριώτη του, Σίλβα.

Οι Γουλβς είχαν προσεγγίσει ήδη τον Πορτογάλο προπονητή το καλοκαίρι, μετά από την παραίτησή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Μεταξύ των υποψηφίων, πάντως, υπάρχουν και τα ονόματα των Σαμ Άλαρνταϊς και Βιλί Σανιόλ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ