ΑΓΓΛΙΑ

Φαν Χάαλ: "Αν ήθελα το εύκολο θα διάλεγα την Τότεναμ"

Φαν Χάαλ: "Αν ήθελα το εύκολο θα διάλεγα την Τότεναμ"
Φαν Χάαλ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε σε δημοσιογράφους πως αν ήθελε θα μπορούσε να είναι προπονητής της Τότεναμ, όμως επέλεξε τη δύσκολη λύση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί να μην ξεκίνησε καλά την πορεία του στους "κόκκινους διαβόλου", όμως ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν το βάζει κάτω και έχει σκοπό να... "πεθάνει" προσπαθώντας να περάσει τη φιλοσοφία του.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην Αγγλία, ο Ολλανδός τεχνικός δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του και αποκάλυψε ποια ομάδα απέρριψε από το Νησί για να κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

"Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου", είπε αρχικά και συνέχισε: "Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση να αναλαμβάνεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το αναγνωρίζω, όμως η κατάσταση δεν είναι χειρότερη απ όσο πίστευα. Ήξερα τι βρω μπροστά μου".

Για το αν μπορούσε να πάει κάπου αλλού, τόνισε: "Αν ήθελα θα μπορούσα να δεχθώ μία πιο εύκολη δουλειά. Όπως το να πάω στην Τότεναμ. Οικονομικά η πρόταση ήταν το ίδιο ενδιαφέρουσα όπως της Γιουνάιτεντ, όμως στα δικά μου μάτια πήγα στην κορυφαία ομάδα της Αγγλίας. Η Τότεναμ δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ