ΑΓΓΛΙΑ

Έσπασε τον κουμπαρά της κόρης του για να αγοράσει δώρο στον Μουρίνιο!

Έσπασε τον κουμπαρά της κόρης του για να αγοράσει δώρο στον Μουρίνιο!
ROGAN THOMSON/JMP

Ο τεχνικός της Μπρίστολ Σίτι, Λι Τζόνσον, πήρε κι από τις οικονομίες της κόρης του για να κάνει δώρο στον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, το αγαπημένο του κρασί πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το League Cup.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρίστολ Σίτι τίθενται αντιμέτωπες στο "Ashton Gate" (20/12, 22:00) για τα προημιτελικά του αγγλικού League Cup κι ο 36χρονος τεχνικός της δεύτερης, Λι Τζόνσον, έχει την ευκαιρία να συναντήσει το ίνδαλμά του και προπονητή της πρώτης, Ζοζέ Μουρίνιο.

Η προσμονή του είναι τέτοια που αποφάσισε να πάρει χρήματα κι από τις οικονομίες της κόρης του προκειμένου να του κάνει δώρο το αγαπημένο του κρασί, αξίας 500 ευρώ.

Ο σκοπός του; Να έχει μια σύντομη συνομιλία διάρκειας πέντε ή δέκα λεπτών με τον Ίβηρα συνάδελφό του. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τον τεχνικό της 3ης ομάδας της κατάταξης της Championship (43 βαθμοί σε 22 ματς), ο οποίος δεν δίστασε να σπάσει τον κουμπαρά της κόρης του.

"Έπρεπε να σπάσω τον κουμπαρά της κόρης μου. Ξέρω ότι στον Ζοζέ αρέσει αυτό το κρασί και πρέπει να το δοκιμάσει, ως ειδικός. Ελπίζω να έλθει και να έχουμε μια σύντομη συνομιλία για πέντε ή δέκα λεπτά. Είναι ο καλύτερος σε αυτό το επάγγελμα κι έχει παγκόσμια κλάση για να προπονεί. Κάθε νέος τεχνικός, όπως εγώ, προσπαθεί να μιμηθεί προπονητές σαν κι αυτόν", υποστήριξε ο Τζόνσον.

Photo credits: Bristol City Official

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ