ΑΓΓΛΙΑ

Επαναληπτικός για Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε η Τσέλσι, έξω η Λέστερ

Επαναληπτικός για Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε η Τσέλσι, έξω η Λέστερ

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χάντερσφιλντ και θα χρειαστεί επαναληπτικό για να λυθούν οι διαφορές των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας. Πρόκριση για Τσέλσι, έξω στο 89' η Λέστερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρατάχθηκε με τα... δεύτερα, Σέρχιο Αγκουέρο και Κλάουντιο Μπράβο, και το "πλήρωσε" αφού δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Χάντερσφιλντ (0-0), με συνέπεια το ζευγάρι της φάσης των 16 του Κυπέλλου Αγγλίας να οδηγηθεί σε επαναληπτικό στο "Ετιχάντ".

Ο Χιλιανός τερματοφύλακας που επέστρεψε στο βασικό σχήμα έκανε δύο επεμβάσεις στους Ρατζίν φαν λα Πάρα και Τζακ Πέιν, ενώ ο Φίλιπ Μπίλινγκ σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ, από πλευράς γηπεδούχων. Νολίτο και Αγκουέρο έχασαν τις πιο καλές ευκαιρίες των "πολιτών", που προσθέτουν ακόμα ένα παιχνίδι στο φορτωμένο καλεντάρι τους.

Επαναληπτικός για Μάντσεστερ Σίτι, πέρασε η Τσέλσι, έξω η Λέστερ
Πέδρο-Τσέλσι

Ακάθεκτη η Τσέλσι, η οποία μετά από το πρωτάθλημα που μοιάζει βέβαιο, οδεύει και για νταμπλ. Οι "μπλε" παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στην έδρα της Γουλβς, ωστόσο έφτασαν στη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ του Πέδρο στο 65ο λεπτό και του Ντιέγο Κόστα στο 89'.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η σεζόν της Λέστερ, αφού γνώρισε την ήττα αποκλεισμό 1-0 από τη Μίλγουολ των δέκα παικτών. Ο Τζέικ Κούπερ αποβλήθηκε στο 52ο λεπτό της συνάντησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα κι ενώ δεν υπήρχε σκορ, ωστόσο η ομάδα της League One κατάφερε να σκοράρει στο 89' με τον Σον Κάμινγκς και να δώσει ακόμα ένα "χαστούκι" στον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Στη μεγάλη έκπληξη της ημέρας, η Λίνκολν της Conference νίκησε την Μπέρνλι σε μία από τις ισχυρότερες έδρα της Premier League με 1-0 χάρη σε γκολ του Σον Ράγκετ στο 89' κι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία από την 5η τη τάξει κατηγορίας του πρωταθλήματος Αγγλίας που φτάνει μέχρι την προημιτελική φάση του θεσμού.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι...

Μπράβο, Σαμπαλέτα, Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ (78' Σανιά), Φερναντίνιο, Φερνάντο, Ντελφ (69' Ντε Μπράινε), Νάβας, Αγκουέρο, Νολίτο (69' Σανέ)

Η σύνθεση της Τσέλσι...

Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Ακέ, Μόουζες, Φάμπρεγας, Τσαλόμπα, Πέδρο (73' Αθπιλικουέτα), Γουίλιαν (80' Καντέ), Κόστα, Αζάρ (86' Λόφτους Τσικ)

Τα αποτελέσματα της φάσης των 16:

Σάββατο

Μπέρνλι - Λίνκολν 0-1 (89' Ράγκετ)

Μίντλεσμπρο - Όξφορντ 3-2 (26' πέν. Λίντμπιτερ, 34' Γκεστέντ, 86' Στουάνι / 64' Μαγκουάιρ, 65' Μαρτίνεζ)

Χάντερσφιλντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-0

Μίλγουολ - Λέστερ 1-0 (90' Κάμινγκς)

Γουλβς - Τσέλσι 0-2 (65' Πέδρο, 89' Κόστα)

Κυριακή

Φούλαμ - Τότεναμ (16:00)

Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:15)

Δευτέρα

Σάτον - Άρσεναλ (21:55)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ