ΑΓΓΛΙΑ

Ενσωματώθηκε στην Άστον Βίλα ο Σάμπα

Ενσωματώθηκε στην Άστον Βίλα ο Σάμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αγγλία έχει μεταβεί ο Κρίστοφερ Σάμπα, ώστε να ενσωματωθεί στην Άστον Βίλα και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους "χωριάτες". Σκοπός του είναι να "κερδίσει" το επόμενο συμβόλαιο στην καριέρα του.

Στην Άστον Βίλα ενσωματώθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κρίστοφερ Σάμπα. Προπονείται μαζί με την ομάδα του Στιβ Μπρους, με σκοπό να "κερδίσει" συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό του "τριφυλλιού", αλλά οι συχνοί τραυματισμοί, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των "πράσινων" τον έστειλαν στην έξοδο.

Όπως προκύπτει από ενημέρωση της Άστον Βίλα, ο Σάμπα έχει ξεκινήσει προπονήσεις και θα προσπαθήσει στο επόμενο διάστημα να "κερδίσει" την εμπιστοσύνη του προπονητή και να υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2017.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Άστον Βίλα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και "κατοικεί" στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς. Μάλιστα, στα πέντε τελευταία ματς μετρά διαδοχικές ήττες με 11 γκολ κατά και μόλις δύο υπέρ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ