ΑΓΓΛΙΑ

Ενδιαφέρεται για την Λιντς ο Ράσελ Κρόου

SYDNEY, AUSTRALIA - AUGUST 14:  Russell Crowe reacts to a referee decision  during the round 23 NRL match between the South Sydney Rabbitohs and the Gold Coast Titans at ANZ Stadium on August 14, 2009 in Sydney, Australia.  (Photo by Mark Nolan/Getty Images)
Ράσελ Κρόου GETTY IMAGES

Ένα tweet φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του ηθοποιού Ράσελ Κρόου όσον αφορά την εμπλοκή του στα διοικητικά της ιστορικής Λιντς. Διαβάστε όλο το στόρι.

Είναι γνωστό πως ο Ράσελ Κρόου είναι φαν του ποδοσφαίρου και μάλιστα θερμός υποστηρικτής της Λίντς. Μάλιστα συχνά-πυκνά ανεβάζει διάφορα tweets στο λογαριασμό του, ειδικότερα όταν τα "παγώνια" πραγματοποιούν μεγάλες νίκες.

Ένα από αυτά τα tweets έβαλε... "φωτιά", αφού άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου!

Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο... επίσημα, με την ομάδα των φιλάθλων-μετόχων της Λιντς να τον προσεγγίζει θέλοντας να μάθει τις πραγματικές του προθέσεις.

Ο Αυστραλός ηθοποιός τους ξεκαθάρισε πως γνωρίζει τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει ο σύλλογος σε ανοδική τροχιά, μιας και έχει καταφέρει κάτι ανάλογο με ομάδα ράγκμπι στην πατρίδα του, η οποία από εκεί που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, κατέκτησε το πρωτάθλημα!

Τι περιμένουμε λοιπόν από αυτή την ιστορία; Καταρχάς να δούμε αν θα πάρει μέρος των μετοχών και στη συνέχεια κατά πόσο έχει σκοπό να ασχοληθεί ενεργά με τον σύλλογο.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, πάντως, ο Κρόου έχει σκοπό να τοποθετήσει άτομα της εμπιστοσύνης του που θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου το όποιο πρότζεκτ έχει στο μυαλό του.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ