ΑΓΓΛΙΑ

Ένας Σαίξπηρ για τη Λέστερ

Ένας Σαίξπηρ για τη Λέστερ

Ο Γκρεγκ Σαίξπηρ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Λέστερ ως υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας και δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση που του παρουσιάζεται.

Η αναζήτηση του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Λέστερ συνεχίζεται, όμως οι "αλεπούδες" παρουσίασαν τον υπηρεσιακό προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον στο ματς της Δευτέρας με την Λίβερπουλ.

Ο Γκρεγκ Σαίξπηρ παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και εμφανίστηκε έτοιμος να κάτσει... μόνιμα στον πάγκο της ομάδας.

"Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε μεγάλο ταλέντο στην ομάδα. Την ερχόμενη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε μία τόσο μεγάλη συνέντευξη Τύπου σαν και αυτή όμως είμαι έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες για το ματς με τη Λίβερπουλ. Πρέπει να επανέρθουμε στο δρόμο των νικών και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς" τόνισε αρχικά με τους δημοσιογράφους να επιμένουν για το εάν θέλει να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και να παίρνουν μία ξεκάθαρη απάντηση: " "Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα για το βράδυ της Δευτέρας. Για το εάν μπορώ να κάνω τη δουλειά; Ξεκάθαρα ναι. Εάν με τρομάζει; Ξεκάθαρα όχι".

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε και στην απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι με τον Γκρεγκ Σαίξπηρ να τονίζει: "Είναι μία απόφαση των ιδιοκτητών και πρέπει να τη σεβαστούμε. Ξέρουμε όλοι ότι τα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν δεν ήταν καλά". Έπειτα ρωτήθηκε για την σχέση που είχε με τον Ιταλό κόουτς και εάν ισχύουν τα σενάρια για κόντρα μεταξύ τους: "Υπήρξαν πολλά σενάρια αλλά κανένα υπόβαθρο. Η σχέση μου με τον Κλάουντιο ήταν εξαιρετική και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του, ούτε εκείνος με εμένα. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες. Σίγουρα υπήρχε ένταση λόγω των αποτελεσμάτων, ωστόσο ο Κλάουντιο δεν είχε χάσει τα αποδυτήρια. Σίγουρα αισθάνομαι άσχημα όταν κάποιος άνθρωπος χάνει τη δουλειά του. Χτες μιλήσαμε και με ευχαρίστησε για τη βοήθεια μου και εγώ έκανα το ίδιο".

Τέλος, σχετικά με το μέλλον της Λέστερ επισήμανε: "Έχουμε μπροστά μας ακόμα 13 παιχνίδια ξεκινώντας από τη Δευτέρα. Πρέπει όλοι να βάλουμε πάνω από όλα την ομάδα και τους παίκτες και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ