ΑΓΓΛΙΑ

Εκτός Μουντιάλ ο Τάουνσεντ

Εκτός Μουντιάλ ο Τάουνσεντ

Ο Άντρος Τάουνσεντ της Τότεναμ θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο, έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2014

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Στόουκ ο Άντρος Τάουνσεντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έτσι σίγουρα δεν θα είναι στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ 2014.

Ο 22άχρονος ακραίος μεσοεπιθετικός μπήκε στο ματς στο 78' και αποχώρησε λίγο αργότερα τραυματίας, με την ζημιά στους χιαστούς του αστραγάλου να τον βάζει στο χειρουργείο και αυτό σημαίνει τουλάχιστον 10 εβδομάδες εκτός δράσης.

Μετά τον πετυχημένο δανεισμό του στην ΚΠΡ ο Τάουνσεντ φέτος είχε 33 εμφανίσεις με την Τότεναμ και έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας με γκολ κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πριν από μερικούς μήνες εκτιμούσαν πως Γουόλκοτ και Τάουνσεντ θα είναι βασικοί στα άκρα των "3 λιονταριών" στο Μουντιάλ, αλλά τελικά κανείς από τους δύο δεν θα πάει στην Βραζιλία.

Νοκ-άουτ είναι και ο Τζέι Ροντρίγκεθ (Σαουθάμπτον), ενώ αγωνία υπάρχει για το αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Φιλ Τζαγκιέλκα (Έβερτον).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον, θα ανακοινώσει την 23άδα της αποστολής για το Μουντιάλ 2014 στις 12 Μαΐου.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ