ΑΓΓΛΙΑ

Έγινε χορτοφάγος ο Ντεφόου για χάρη της εθνικής Αγγλίας

Έγινε χορτοφάγος ο Ντεφόου για χάρη της εθνικής Αγγλίας

Στροφή στις διατροφικές του συνήθειες έκανε ο Τζερμέιν Ντεφόου, μιας κι έγινε χορτοφάγος. Σκοπός του είναι να φτάσει στο καλύτερο επίπεδο και να "κερδίσει" θέση στην αποστολή της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Οτιδήποτε περνά απ' το χέρι του κάνει ο Τζερμέιν Ντεφόου, ώστε να πείσει τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, πως η εμφάνισή του κόντρα στη Λιθουανία (2-0) δεν ήταν "πυροτέχνημα".

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ δεν επαναπαύεται και θέτει ως στόχο να είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα εκπροσωπήσουν την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Επίσης, ο 34χρονος επιθετικός έχει αλλάξει διατροφικές συνήθειες. Για την ακρίβεια, έχει γίνει χορτοφάγος και προσπαθεί να κρατηθεί στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Επίσης, μπορεί να μην του αρέσει, αλλά κάνει κρυοθεραπείες και θεωρεί ότι μελλοντικά θα τον ανταμείψουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

"Προσπαθώ να κάνω στροφή στη χορτοφαγία. Βέβαια, είναι αστείο, επειδή όποτε πηγαίνω στο πατρικό μου με περιμένει η μητέρα μου, έχοντας ετοιμάσει κάθε είδους κρέας. Τώρα, όμως, καταλαβαίνω πολύ καλύτερα το σώμα μου κι όσα χρειάζεται ο οργανισμός μου.

Καταλαβαίνω πότε πρέπει να ξεκουράζομαι και τι ακριβώς πρέπει να τρώω. Κάνω κρυοθεραπείες. Δεν μου αρέσουν, αλλά πρέπει να τις κάνω. Οπότε, προσποιούμαι και στον εαυτό μου ότι μου αρέσουν.

Δεν θεωρώ κάτι πολύ δύσκολο, γιατί είναι τρομερό το συναίσθημα όταν πετυχαίνεις γκολ. Για να μπορείς να σκοράρεις, χρειάζεσαι κρυοθεραπείες. Δεν μου αρέσουν, αλλά ξέρω ότι θα με ανταμείψουν στο γήπεδο".

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ