ΑΓΓΛΙΑ

"Έφαγα την πίτα για τους οπαδούς της Άρσεναλ"

"Έφαγα την πίτα για τους οπαδούς της Άρσεναλ"

Ο πρώην -πλέον- γκολκίπερ της Σάτον, Γουέιν Σο παραχώρησε συνέντευξη κι αποκάλυψε το λόγο που έφαγε την πίτα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Η κίνηση του αναπληρωματικού γκολκίπερ της Σάτον, Γουέιν Σο να φάει ένα σάντουιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του FA Cup τράβηξε, όπως είναι λογικό, τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση στοίχισε στον εύσωμο τερματοφύλακα τη θέση του στην ομάδα, αφού κατηγορήθηκε για στοιχηματισμό και πως είχε προετοιμάσει το σκηνικό. Παρ' όλα αυτά, ο 45χρονος γκολκίπερ δεν πρόκειται να μείνει χωρίς δουλειά, αφού ήδη αρκετές διαφημιστικές ενδιαφέρονται για γίνει το... μοντέλο τους σε κάποια επόμενη καμπάνια.

Λίγες ημέρες μετά το ντόρο που προκλήθηκε, ο Σο παραχώρησε συνέντευξη κι αποκάλυψε το λόγο που έφαγε την πολυσυζητημένη πίτα.

"Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ φώναζαν το όνομά μου κατά τη διάρκεια του αγώνα και τραγουδούσαν: 'Ποιος έφαγε όλες τις πίτες;'. Υπήρξαν αρκετά πειράγματα, επομένως σκέφτηκα πως θα ήταν διασκεδαστική η κίνησή μου. Έφαγα μία μεγάλη μπουκιά και κυμάτιζα στον αέρα το σάντουιτς προς την πλευρά των οπαδών της Άρσεναλ", υποστήριξε ο 45χρονος τερματοφύλακας.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ