ΑΓΓΛΙΑ

Δύο γκολ ο Μιραλάς για την Έβερτον

Δύο γκολ ο Μιραλάς για την Έβερτον
© PA

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Έβερτον στη φιλική αναμέτρηση με τη Σουίντον καθώς μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (videos).

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο στόχο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός και στο ματς κόντρα στη Σουίντον έδειξε στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τι θα χάσει αν τον... χάσει.

Μετά από ένα πρώτο μέρος που δεν είχε γκολ για καμία από τις δύο ομάδες ο τεχνικός των "ζαχαρωτών" πραγματοποίησε εννέα αλλαγές στην ανάπαυλα και ο Βέλγος φρόντισε να τον βγάλει ασπροπρόσωπο σκοράροντας δις μέσα σε μερικά μόνο λεπτά από την είσοδό του στο χορτάρι του "County Ground".

Δύο γκολ ο Μιραλάς για την Έβερτον
© PA

Στο 48' συνεργάστηκε με τον ΜακΆλενι και έβαλε μπροστά στα σκορ την Έβερτον ενώ στο 52' βρήκε εκ νέου το δρόμο προς τα δίχτυα παίρνοντας αυτή τη φορά ασίστ από τον Ρομελού Λουκακού. Και στα δύο γκολ του μάλιστα έκανε πρώτα ντρίμπλα απέναντι στον τερματοφύλακα πριν κάνει το πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία.

Δύο γκολ ο Μιραλάς για την Έβερτον
© REUTERS

Ο συμπατριώτης του Μιραλας έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του στο 88' ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90 ο ΜακΆλενι. Σημειώνεται πως κόντρα στην ομάδα της League 1 πραγματοποίησε και το δεύτερο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Έβερτον ο Ζεράρ Ντεουλοφέου ο οποίος αυτό το καλοκαίρι αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα.

Το πρώτο γκολ του Μιραλάς

Το δεύτερο γκολ του Μιραλάς

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ