ΑΓΓΛΙΑ

Διπλό για την Λίβερπουλ με κεραυνό του Κοουτίνιο

Διπλό για την Λίβερπουλ με κεραυνό του Κοουτίνιο
Κοουτίνιο

Σε ένα κακό ματς με ελάχιστες φάσεις, μίλησε η κλάση του Φελίπε Κοουτίνιο που με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή χάρισε τη νίκη στην Λίβερπουλ με 1-0 επί της Στόουκ (VIDEO).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Λίβερπουλ να δείχνει διάθεση για να πιέσει. Πέρα από 1-2 κόρνερ στη αρχή, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ανεβάσει στροφές και να πιέσει την Στόουκ που δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο μέρος. Αντίθετα όσο η ώρα περνούσε, οι γηπεδούχοι έκλεβαν μπάλες και έβγαιναν επικίνδυνα στην κόντρα με τους Αφελάι και Ντιούφ.

Σε μία από αυτές τις φάσεις μάλιστα θα μπορούσε να γίνει το λάθος, όταν ο Σκρτελ γύρισε λάθος τη μπάλα στην άμυνα, όμως ο Ντιούφ έκανε φάουλ πάνω στον Μινιολέ.

Διπλό για την Λίβερπουλ με κεραυνό του Κοουτίνιο
Τζόνσον Λαλάνα 580

Φλέρταρε με την αποβολή

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Λόβρεν να χτυπά με τον αγκώνα στο πρόσωπο τον Ντιούφ, όμως ο διαιτητής του έδωσε κίτρινη κάρτα. Είναι μία φάση που θα συζητηθεί, καθώς ο Κροάτης είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ο αμυντικός των Reds είχε πάντως ένα καλό σουτ στο 62' όμως το σουτ του πήγε πάνω στον Μπάτλαντ.

Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή με ένα φάουλ του Τσάρλι Άνταμ και την Λίβερπουλ να χάνει σπουδαία ευκαιρία με κεφαλιά του Σκρτελ. Στο 71ο λεπτό η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μίλνερ βρήκε υπέροχα τον Χέντερσον με σκαφτή μπαλιά, ο τελευταίος αντί να σουράρει προσπάθησε δίχως επιτυχία να βρει τον Μπεντεκέ.

Μίλησε ο Κοουτίνιο

Διπλό για την Λίβερπουλ με κεραυνό του Κοουτίνιο
Κοουτίνιο

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα τελείωνε 0-0, ήρθε ο Φελίπε Κοουτίνιο να αλλάξει τα δεδομένα. Με προσωπική ενέργεια βρήκε χώρο και έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Μπάτλαντ που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την Λίβερπουλ να παίρνει σπουδαία νίκη και να ξεκινά με το δεξί μία νέα εποχή, δίχως τον Στίβεν Τζέραρντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΣΤΟΟΥΚ (Χιούζ):Μπάτλαντ, Πίτερς (Βόλσχαϊντ 46'), Μουνιέσα, Κάμερον, Τζόνσον, Γουίλαν, Φαν Γκίνκελ, Αφελάι (Οντεμβίγκι 78'), Άνταμ (Σίντγουελ 79'), Γουόλτερς, Ντιούφ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Ρότζερς):Μινιολέ, Σκρτελ, Λόβρεν, Κλάιν, Γκόμες, Χέντερσον, Μίλνερ, Κοουτίνιο, Λαλάνα (Τσαν 62'), Άιμπ (Φιρμίνιο 78'), Μπεντεκέ.

Κάρτες: Αφελάι (4' κίτρινη), Σκρτελ (28' κίτρινη), Μίλνερ (40' κίτρινη), Λόβρεν (50' κίτρινη), Γκόμες (64' κίτρινη), Άνταμ (73' κίτρινη).

Σκόρερ: Κοουτίνιο (86' σουτ)

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ