ΑΓΓΛΙΑ

Dimi για Πρέμιερ Λιγκ

Dimi για Πρέμιερ Λιγκ
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και η Μίντλεσμπρο που βλέπει Πρέμιερ έριξε στην τέταρτη θέση την Νόριτς. Θρίλερ τις τελευταίες δυο αγωνιστικές (VIDEO).

Σκληρή μάχη για την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, αφού τέσσερις ομάδες παλεύουν για τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες δυο αγωνιστικές με την Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου να θεωρείται ένα από τα φαβορί για απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή η Μπόρο πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νόριτς την οποία κι έριξε στην 4η θέση (πίσω της δηλαδή), με αποτέλεσμα να ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Μπόρνμουθ.

Ο Έλληνας άσος ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι και κράτησε όρθια την ομάδα του προς το τέλος της αναμέτρησης όταν η Νόριτς πίεσε για την ισοφάριση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Μίντλεσμπρο έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και την 8η καλύτερη επίθεση, ενώ ο Dimi πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο.

25/4 Φούλαμ - Μίντλεσμπρο

2/5 Μίντλεσμπρο - Μπράιτον

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ