ΑΓΓΛΙΑ

Διαψεύδει για τα περί Λέστερ ο Μαντσίνι

Διαψεύδει για τα περί Λέστερ ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιμένει ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κανείς από την πρωταθλήτρια Αγγλίας για να αντικαταστήσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι. Το πικρόχολο σχόλιο του Αλεξάντερ Ντόνι για τον πρώην κόουτς των "αλεπούδων".

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ακούγεται εντόνως για τον πάγκο της Λέστερ μαζί με τον Ολλανδό, Γκους Χίντινκ, εντούτοις ο ίδιος διαψεύδει ότι έχουν επικοινωνήσει μαζί του άνθρωποι της πρωταθλήτριας Αγγλίας, ώστε να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Δεν μπορεί να είναι αλήθεια τα όσα λέγονται, από τη στιγμή που δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα. Η Λέστερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό που έκανε ο Ρανιέρι πέρυσι ήταν απίστευτο. Θα μπορούσε να τους κρατήσει φέτος στην Premier League. Φοβάμαι ότι στην Αγγλία οι σύλλογοι αρχίζουν και υιοθετούν μερικές από τις κακές συνήθειες που έχουμε στην Ιταλία", σχολίασε ο Μαντσίνι.

Πικρόχολο σχόλιο Ντόνι για Ρανιέρι

Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Ντόνι, πήρε θέση για την απόλυση του Ρανιέρι και καταφέρθηκε εναντίον του Ιταλού προπονητή σε σχόλιό του στην εφημερίδα "Mundo Deportivo". Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Αργά ή γρήγορα ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Τα ψέματα διαρκούν για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος κυριαρχεί η αλήθεια".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ