ΑΓΓΛΙΑ

Αστυνομικός σκότωσε πρώην παίκτη της Άστον Βίλα

Αστυνομικός σκότωσε πρώην παίκτη της Άστον Βίλα

Νεκρός από taser αστυνομικού έπεσε στα 48 του χρόνια ο άλλοτε άσος των Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι, Ντάλιαν Άτκινσον. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 48 ετών ο Ντάλιαν Άτκινσον. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελόν έχει φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα αλλά και αυτές των Μάντσεστερ Σίτι, Ίπσουιτς και Σέφιλντ Γουένσντεϊ, υπέστη ανακοπή καρδιάς αφού χτυπήθηκε από taser αστυνομικού στο Τέλφορντ, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

"Τον ήξερα από μικρό παιδί, ήταν διάσημος ποδοσφαιριστής κάποτε. Ήταν φιλικός, δεν είχε κάποιο πρόβλημα από όσο γνωρίζω", δήλωσε ένας γείτονας του Άτκινσον, με την τοπική αστυνομία να ανακοινώνει πως η χρήση του taser (είναι άγνωστη η ένταση του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε) έγινε "για την ασφάλεια ενός ατόμου".

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο πρώην ποδοσφαιριστής, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή να δηλώνουν μέσω ανακοίνωσης:

"Καθώς μεταφερόταν στο Princess Royal Hospital, επιδεινώθηκε η κατάστασή του και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του νοσοκομείου, δεν ήταν δυνατόν να τον σώσουμε και λίγο αφότου έφτασε διαπιστώθηκε ο θάνατός του".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ