ΑΓΓΛΙΑ

Αστυνομική έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς στην Αγγλία

Αστυνομική έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς στην Αγγλία

Έρευνα για τις αποκαλύψεις της "Daily Telegraph" για το αγγλικό ποδόσφαιρο διενεργεί η αστυνομία του Λονδίνου, εξετάζοντας την ύπαρξη δωροδοκίας.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις αποκαλύψεις της "Daily Telegraph" για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι αστυνομικοί εξέτασαν τα στοιχεία που συγκέντρωσε και δημοσιοποίησε η αγγλική εφημερίδα και άρχισαν έρευνα για το αδίκημα της δωροδοκίας, χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις προς το παρόν.

Αστυνομική έρευνα για το σκάνδαλο διαφθοράς στην Αγγλία

Οι αποκαλύψεις στοίχησαν ήδη τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας στον Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε από δημοσιογράφους της εφημερίδας να υποδεικνύει τρόπους παράκαμψης κανονισμών της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχετικά με μεταγραφές.

Στο ίδιο βίντεο, μάλιστα, ο 62χρονος προπονητής προσβάλει τόσο τον προκάτοχό του, Ρόι Χόντσον, όσο και τον βοηθό του, Γκάρι Νέβιλ.

Το επόμενο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα αφορούσε στον (πρώην πλέον) τεχνικό της ΚΠΡ, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, τον ιδιοκτήτη της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, και τον βοηθό προπονητή της Μπάρνσλεϊ, Τόμι Ράιτ, άπαντες σχετικά με θέματα μεταγραφών και χρηματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέες αποκαλύψεις για προπονητές που έπαιρναν μίζα από μεταγραφές
Ο Χάσελμπαϊνκ και ο ιδιοκτήτης της Λιντς στην "τσιμπίδα" της "Telegraph"
Ποια ονόματα προπονητών φημολογούνται για εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς
Σκάνδαλο στην Αγγλία με Αλαρντάις
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ