ΑΓΓΛΙΑ

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0
© PA

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν η Άρσεναλ νίκησε 1-0 την Τσέλσι στο "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησε το Community Shield. Ο Τσεχ δεν δέχτηκε γκολ κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στην πρώην ομάδα του (videos)

Η ποδοσφαιρική χρονιά στην Αγγλία ξεκίνησε με την Άρσεναλ να κατακτά το "Community Shield", καθώς νίκησε 1-0 την Τσέλσι στο "Γουέμπλεϊ".

Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 24ο λεπτό, με εξαιρετικό αριστερό πλασέ, ενώ ψηφίστηκε ο κορυφαίος του τελικού.

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0

Ντεμπούτο με την φανέλα της Άρσεναλ έκανε ο Πετρ Τσεχ κόντρα στην πρώην ομάδα του, δεν δέχτηκε γκολ, κάνοντας μια πολύ εμφάνιση, ενώ ντεμπούτο ως αλλαγή έκανε και ο Ρανταμέλ Φαλκάο για τους "μπλε", χωρίς να διακριθεί.

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0
© AFP/GETTY IMAGES

Εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο Αρσέν Βενγκέρ νίκησε τον Ζοζέ Μουρίνιο για πρώτη φορά στην 14η "μάχη" τους!

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0
© KEVIN QUIGLEY

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μπεγιερίν, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκελέν, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (77' Αρτέτα), Μεσούτ Εζίλ (82' Γκιμπς), Γουόλκοτ (66' Ζιρού).

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι (82' Μόουζες), Αθπιλικουέτα (69' Ζουμά), Μάτιτς, Ραμίρες (54' Οσκάρ), Φάμπρεγας, Ουίλιαν, Αζάρ, Ρεμί (46' Φαλκάο).

*ο Μουρίνιο έκανε 4 αλλαγές καθώς είχε το δικαίωμα

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0
© REUTERS

Άρσεναλ - Τσέλσι 1-0





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ