ΑΓΓΛΙΑ

Απολύθηκε ο Σόλσκιερ

Απολύθηκε ο Σόλσκιερ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία της Κάρντιφ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος ευχαρίστησε τους Βίνσεντ Ταν και Μεχμέτ Νταλμάν.

Την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί μετά την ήττα της Κάρντιφ από τη Μίντλεσμπρο περί απόλυσης του Όλε Γκούναρ Σκόλσκιερ επιβεβαίωσε η ουαλική ομάδα με ανακοίνωσή της. Ο άλλοτε τεχνικός της Μόλντε αποτελεί παρελθόν και το φαβορί για να τον διαδεχτεί είναι ο Πολ Χάρτλεϊ, προπονητής της Νταντί, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Τόνι Πούλις και Καρλ Ρόμπινσον.

"Η Κάρντιφ θέλει να επιβεβαιώσει ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχώρησε από τη θέση του προπονητή με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ μετά τις πρόσφατες συζητήσεις" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βίνσεντ Ταν, είπε: "Ο Όλε προσελήφθη από την Κάρντιφ με εμάς να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να μας βοηθήσει να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Όταν υποβιβαστήκαμε πολλοί με συμβούλεψαν να τον απολύσω, αλλά αποφάσισα να κρατήσω τον Όλε. Δυστυχώς τα αποτελέσματά μας δεν δικαιολογούσαν την παραμονή του Όλε ως προπονητή της Κάρντιφ.

Επομένως, αποφασίστηκε να απολυθεί και το παραδέχτηκα. Στο μικρό διάστημα που συνεργαζόμουν με τον Όλε τον βρήκα ειλικρινή και να δουλεύει πολύ σκληρά. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν με το μέρος του. Όσο είμαι ιδιοκτήτης της Κάρντιφ, ο Όλε και η οικογένειά του θα είναι ευπρόσδεκτοι στη σουίτα του προέδρου ως επισκέπτες. Τώρα ξεκινάμε τις διαδικασίες για αν βρούμε τον αντικαταστάτη του".

Ο Νορβηγός τεχνικός από την πλευρά του είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Βίνσεντ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής της Κάρντιφ. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και πραγματικά του εύχομαι τα καλύτερα στο να κάνει τον σύλλογο επιτυχημένο. Ωστόσο, η φιλοσοφία μας ήταν διαφορετική και με έκανε να αποχωρήσω και να αφήσω τον σύλλογο να πάει μπροστά με τις οδηγίες του Βίνσεντ.

Φεύγω από τον σύλλογο με μερικούς πολύ ταλαντούχους παίκτες, θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειές τους και ελπίζω να διεκδικήσουν φέτος την άνοδο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Μεχμέτ Νταλμάν για τη συνεχή υποστήριξή του και νομίζω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ