ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλεισμός-θρίλερ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποκλεισμός-θρίλερ για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σάντερλαντ νίκησε 2-1 την ManUtd στα πέναλτι μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" και πήρε πρόκριση-θρίλερ στον τελικό του League Cup. Συγκλονιστική εξέλιξη και στην παράταση (videos)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο "Ολντ Τράφορντ", η Σάντερλαντ νίκησε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην διαδικασία των πέναλτι και πέρασε στον τελικό του League Cup.

Με το γκολ του Τζόνι Έβανς στο 37' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 στην κανονική διάρκεια και το ματς πήγε στην παράταση, καθώς δεν μετρούν τα έκτος έδρας γκολ στο 90άλεπτο (2-1 το πρώτο ματς).

Στην παράταση όμως τα εκτός έδρας γκολ μετράνε, έτσι το 1-0 θα ήταν αρκετό για την ManUtd, αλλά τελικά οδηγηθήκαμε στα πέναλτι.

Ο Μπάρντσλεϊ στο 119' ισοφάρισε σε ένα με σουτ έξω από την περιοχή και τραγικό λάθος του Ντε Χέα, ο οποίος φαινόταν πως θα μπλοκάρει άνετα, αλλά η μπάλα έφυγε από την αγκαλιά του και κατέληξε στα δίχτυα του.

Υπήρχε και συνέχεια όμως στο θρίλερ, καθώς στο 121' ο Χαβιέρ Ερνάντες με κοντινό πλασέ σε κενό τέρμα από ασίστ του Γιανουζάι έκανε το 2-1 και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Μόνο ο Ντάρεν Φλέτσερ σκόραρε στα πέναλτι για την ManUtd, με τους Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Φιλ Τζόουνς και Ραφαέλ να αποτυγχάνουν.

Για την Σάντερλαντ σκόραραν οι Μάρκος Αλόνσο και Κι Σουνγκ-Γιονγκ, με τους Γκάρντνερ, Στίβεν Φλέτσερ και Άνταμ Τζόνσον να μην τα καταφέρνουν, αλλά στο τέλος να πανηγυρίζουν.

Η Σάντερλαντ θα παίξει για δεύτερη φορά σε τελικό League Cup και θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιό της (είχε χάσει το 1985 από την Νόριτς), κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στις 2 Μαρτίου στο "Γουέμπλεϊ".

MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Έβανς, Μπούτνερ (85' Εβρά), Νταρέν Φλέτσερ, Κάρικ (95' Φιλ Τζόουνς), Γιανουζάι, Καγκάουα (61' Βαλένσια), Γουέλμπεκ, Χαβιέρ Ερνάντες.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μάρκος Αλόνσο, Κάτερμολ (83' Γκάρντνερ), Κι Σουνγκ-Γιόνγκ, Κόλμπακ, Άνταμ Τζόνσον, Μπορίνι (86' Άλτιντορ), Στίβεν Φλέστερ.

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των ημιτελικών:

Τρίτη

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3 (3' και 59' Νεγκρέδο, 24' Αγκουέρο) [0-6]

Τετάρτη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 2-1 [1-2 πέν.] (37' Έβανς, 121' Χαβιέρ Ερνάντες / 119' Μπάρντσλεϊ) [1-2]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 2-1 [τα γκολ]

Η διαδικασία των πέναλτι...

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ