ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλεισμός οπαδού από τα γήπεδα για ρίψη μανταρινιού

Αποκλεισμός οπαδού από τα γήπεδα για ρίψη μανταρινιού

Ένα μανταρίνι έφτανε και περίσσευε για οπαδό της Σέφιλντ Γουένσντεϊ για να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Δείτε τι ακριβώς έπαθε ο 29χρονος φίλαθλος.

Μπορεί στην Ελλάδα οι οπαδοί να πετάνε ό,τι θέλουν στα γήπεδα χωρίς καμία επίπτωση, κάπου αλλού όμως φτάνει ένα... μανταρίνι για να τιμωρηθείς παραδειγματικά.

Ο Μαρκ Αμπλετ, οπαδός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πέταξε το συγκεκριμένο φρούτο προς τους φιλάθλους της Φούλαμ στο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο 29χρονος έγινε άμεσα αντιληπτός από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, απομακρύνθηκε από τους σεκιούριτι του Craven Cottage και δικάστηκε από το πλημμελειοδικείο της περιοχής.

Η μόνο εξήγηση που μπόρεσε να δώσει ήταν το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν κυλούσε καλά για την ομάδα του (σ.σ. έχανε με 4-0, σκορ που ήταν και το τελικό). Τόνισε ότι είναι μετανιωμένος, ότι φέρθηκε σαν ηλίθιος και ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει ποτέ.

Δεν γνώρισε όμως την επιείκεια του δικαστή. Η ποινή του; Απαγόρευση εισόδου για τρία χρόνια στα γήπεδα και πρόστιμο 360 λιρών (περίπου 485 ευρώ). Είπατε τίποτα;

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ