ΑΓΓΛΙΑ

Αποκλεισμός Γουότφορντ με αποβολή Χολέμπας!

Watford's Richarlison, left, and Bristol City's Zak Vyner battle for the ball during the League Cup second round soccer match at Vicarage Road, Watford, England, Tuesday Aug. 22, 2017. (Dominic Lipinski/PA via AP)
Γουότφορντ - Μπρίστολ (Dominic Lipinski/PA via AP) AP

Η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, ηττήθηκε με 3-2 από την Μπρίστολ Σίτι για το Λιγκ Καπ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Αποβλήθηκε ο Χολέμπας.

Μία από τις εκπλήξεις του δεύτερου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας πραγματοποίησε η Μπρίστολ Σίτι. Η ομάδα της Championship επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-2 επί της Γουότφορντ και την απέκλεισε από τη συνέχεια του θεσμού.

Μάλιστα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Καπουε στο 47', όμως μέσα σε οκτώ λεπτά πρώτα ο Χιντς (59') και στη συνέχεια ο Ρέιντ (67') έκαναν την ανατροπή για την ομάδα τους.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Γουότφορντ ήρθε και η αποβολή του Χολέμπας να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Ο αριστερός μπακ είχε κίτρινη από το 52ο λεπτό και στην προσπάθεια του να κλέψει την μπάλα στο 88', την ώρα που η ομάδα του πίεζε για την ισοφάριση, έκανε ένα τάκλιν με καθυστέρηση και είδε την δεύτερη κάρτα από τον διαιτητή.

Όλα τα λεφτά είναι η περιγραφή της φάσης από το επίσημο σάιτ της Γουότφορντ. "Ο Χολέμπας έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να ανακτήσει την κατοχή, αλλά το τάκλιν που δοκίμασε ήταν καθυστερημένο και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να του δείξει τη δεύτερη κίτρινη. Ο Μάρκο Σίλβα τον χτύπησε στην πλάτη καθώς έφευγε για τα αποδυτήρια. Ξέρει ότι ήταν με τις καλύτερες των προθέσεων" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πέρα από το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες της Γουότφορντ είχαν να αντιμετωπίσουν την ψυχρολουσία του 3-1 στο 93' από τον Ελιασον. Παρ' όλα αυτά δεν το παράτησαν το ματς, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 3-2 στο 95' έπειτα από τέρμα του Μαριαπα.

Photo credits: Dominic Lipinski/PA via AP

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ