ΑΓΓΛΙΑ

Απογοήτευση για το νέο σήμα της Λιντς

Απογοήτευση για το νέο σήμα της Λιντς

Η Λιντς παρουσίασε το νέο της σήμα, με το οποίο θα μπει στο 100ό έτος της, αλλά οι οπαδοί της απογοητεύτηκαν, αν και είχαν πάρει μέρος στην δημιουργία (photos & video)

Το νέο σήμα της Λιντς δεν έχει το άσπρο ρόδον, αλλά απλά έναν ποδοσφαιριστή που σφίγγει την δεξιά γροθιά του μπροστά στην καρδιά.

Αυτή είναι η κίνηση των οπαδών, όμως οι περισσότεροι από αυτούς είναι απογοητευμένοι και οι αντιδράσεις στα social media είναι έντονες.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Λιντς παρουσίασε το νέο σήμα, το οποίο δημιουργήθηκε για να μπει με αυτό ο σύλλογος στο 100ό του έτος. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, αυτή είναι δουλειά 6 μηνών, ενώ 10.000 άτομα ρωτήθηκαν για αυτό!

Ήδη όμως πάνω από 15.000 άτομα έχουν... υπογράψει για να αποτελέσει παρελθόν αυτό το σήμα άμεσα! "Πολλοί φίλαθλοι τρώνε πίτες στο ημίχρονο, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βάλουμε ένα κοτόπουλο στο σήμα", γράφει έναν εκνευρισμένος οπαδός, ενώ πολλοί κατηγορούν πως η έμπνευση ήρθε απ' το Pro Evolution Soccer 2...

Δείτε το video της Λιντς...

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24