ΑΓΓΛΙΑ

Ανακούφιση με Κέιν ενόψει Μουντιάλ

Tottenham Hotspur's Harry Kane, left looks round after falling to the ground during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Harry Kane, left looks round after falling to the ground during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at Wembley stadium in London, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Τότεναμ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν για τον επόμενο μήνα, ωστόσο ο τραυματισμός του διεθνή φορ στον αστράγαλο δεν πρόκειται να του στερήσει την παρουσία του στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπόρνμουθ, ο Χάρι Κέιν αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στον αστράγαλο στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Έρικ Λαμέλα να τον αντικαθιστά.

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του διεθνή φορ δεν επιβεβαιώθηκαν, ανακουφίζοντας λιγότερο την Τότεναμ και πολύ περισσότερο την εθνική Αγγλίας.

Οι "Spurs" θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κέιν τον επόμενο μήνα, καθώς αυτός είναι ο χρονικός ορίζοντας επιστροφής του παίκτη σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η αποθεραπεία του Κέιν από την κάκωση συνδέσμων στον αστράγαλο και η ομαλή επιστροφή του σε αγωνιστική δράση, είναι μια εξέλιξη που "καίει" την εθνική Αγγλίας και τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που δεν θα ήθελε να στερηθεί το πλέον αξιόπιστο επιθετικό του όπλο ενόψει Μουντιάλ.

Το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Κέιν δεν είναι τέτοιο που μπορεί να του στοιχίσει την παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι και το μόνο ερωτηματικό αφορά το επίπεδο ετοιμότητας του.

Στόχος της Τότεναμ και του παίκτη είναι να προλάβει να βάλει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται στα πόδια του μόλις επιστρέψει, ώστε να προλάβει να βρει πατήματα πριν ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για την μίνι προετοιμασία, μετρώντας αντίστροφα ως τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ