ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Μοντανιέ η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ανακοίνωσε Μοντανιέ η Νότιγχαμ Φόρεστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος έφτασε κοντά στο να "δώσει τα χέρια" με την διοίκηση της ΑΕΚ, είναι επίσημα από τη Δευτέρα (27/6) ο νέος τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν γραφτεί αρκετά ονόματα υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ που είχαν σχέση με τον Ολυμπιακό (Βίκτορ Σάντσεθ, Μάρκο Σίλβα, Μίτσελ), τελικά όμως ο άνθρωπος που θα αναλάβει την καθοδήγηση της ιστορικής ομάδας στην Championship τη νέα σεζόν θα είναι ένας προπονητής που βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την... ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Φιλίπ Μοντανιέ, που είχε έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα αλλά δεν κατέληξε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" στην πρόταση που του έγινε, με τον Γάλλο τεχνικό να έρχεται σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ξυλοκόπους".

Σημειώνεται πως αυτός είναι ο όγδοος συνολικά προπονητικός σταθμός στην καριέρα του 51χρονου Γάλλου τεχνικού, που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Καέν, Τουλούζ, Μπαστιά, Ακτή Ελεφαντοστού, Μπουλόν, Βαλενσιέν, Ρεάλ Σοθιεδάδ και Ρεν.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ