ΑΓΓΛΙΑ

Αμπέντ: "Ευτυχισμένος που γύρισα στην Νιούκαστλ"

GILLINGHAM, UNITED KINGDOM - AUGUST 26:  Bradley Dack of Gillingham tackles Mehdi Abeid of Newcastle United during the Capital One Cup second round match between Gillingham and Newcastle United at Priestfield Stadium on August 26, 2014 in Gillingham, United Kingdom.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Αμπέντ GETTY IMAGES

Ο Μεχντί Αμπέντ έπαιξε στο ματς Κυπέλλου της Νιούκαστλ με την Γκίλινγκχαμ, έχοντας συμμετοχή στο νικητήριο γκολ, και δήλωσε ευτυχισμένος στην Αγγλία.

Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν τον Παναθηναϊκό να περιμένει τον Αμπέντ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, κάτι τέτοιο, ωστόσο, μοιάζει δύσκολο έως απίθανο, λόγω της επιθυμίας του ίδιου του παίκτη.

Ο Αμπέντ έπαιξε στο ματς Κυπέλλου της Νιούκαστλ με την Γκίλινγκχαμ, είχε καλή απόδοση και συμμετοχή στο γκολ, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευτυχισμένος στην Αγγλία.

"Φυσικά και αισθάνομαι ωραία που επέστρεψα στην Νιούκαστλ. Πέρσι έκανα καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και θέλω να συνεχίσω το ίδιο και φέτος. Είμαι ευτυχισμένος που γύρισα σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να δείξω στον προπονητή τι μπορώ να κάνω", είπε αρχικά.

Για τη φάση το γκολ απέναντι στην Γκίλινγκχαμ, τόνισε: "Ήταν καλή μέρα για μένα. Μου αρέσει να βοηθώ τη ομάδα μου βγάζοντας πάσες. Πρέπει να συνεχίσω έτσι τώρα. Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες και τα καταφέραμε. Σε κάθε ματς θα είμαστε και καλύτεροι".

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός τον θέλει ξανά ως δανεικό, όμως ο Πάρντιου τον έχει αφαιρέσει από τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ