ΑΓΓΛΙΑ

Αλ Χασαουί: "Μπορούμε και χωρίς τον Μαρινάκη"

Αλ Χασαουί: "Μπορούμε και χωρίς τον Μαρινάκη"
Αλ Χασαουί

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αλ Χασαουί, δήλωσε πως ακόμα κι αν δεν επενδύσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο ίδιος θα συνεχίσει να επενδύει στον σύλλογο.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει ανοιχτό, αφού όπως είναι γνωστό ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένει το ΟΚ της Football League με σκοπό να μπει στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου.

Βέβαια οι μέρες περνούν και εξελίξεις δεν υπάρχουν ακόμα με τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Αλ Χασαουί, να δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον.

"Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες από την Football League. Όμως αν οι άνθρωπο από την Ελλάδα πουν πως το deal δεν θα πραγματοποιηθεί, τότε θα προχωρήσουμε μόνοι μας", είπε αρχικά ο Αλ Χασαουί και συνέχισε:

"Δεν θα φύγω από τον σύλλογο. Δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος αυτή τη στιγμή, όμως στο μέλλον, αν κάποιος δώσει τα σωστά χρήματα, θα δούμε. Δεν θέλω να πουλήσω τον σύλλογο όμως, θέλω να είμαι μέρος της επιτυχίας που θα έχουμε στη συνέχεια".

Τέλος όσον αφορά τη φετινή σεζόν, είπε: "Πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε αυτή τη σεζόν. Επίσης θέλω να δώσω τον σύλλογο στον σωστό άνθρωπο γνωρίζοντας το πλάνο του και τι θέλει να κάνει με τον σύλλογο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ