ΑΓΓΛΙΑ

Αγνώριστος ο Πολ Γκασκόιν

Αγνώριστος ο Πολ Γκασκόιν
Γκασκόιν © FAMEFLYNET.UK.COM

Ο Πολ Γκασκόιν ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και δηλώνει πως ο μόνος που μπορεί να τον σώσει, είναι ο εαυτός του.

Δείτε την φωτογραφία πιο κάτω. Αριστερά είναι ο Πολ Γκασκόιν όπως παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες. Δεξιά είναι ο Γκασκόιν σήμερα. Ένας άνθρωπος φανερά πιο υγιής, με περισσότερα κιλά και χαμόγελο στο πρόσωπο του.

Ο 47άχρονος πρώην ποδοσφαιριστής ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και σε μία από τις "ελεύθερες" μέρες του εθεάθη να ψωνίζει κοντά στο σπίτι του.

Αγνώριστος ο Πολ Γκασκόιν
Γκασκόιν © FAMEFLY.NET

Μιλώντας στην SUN, ο Γκασκόιν είπε πως μόνο ο εαυτός του μπορεί να τον σώσει: "Ξέρω πως είναι η μόνη αλήθεια. Όσο βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση, τότε θα μπορώ να ευχαριστηθώ τη ζωή. Ο μόνος που μπορεί να με σώσει είναι ο ίδιος μου ο εαυτός", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Έκανα εξετάσεις. Στην καρδιά, στα νευρά, στο συκώτι. Όλα είναι καλά και είμαι τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Δεν πρέπει όμως να ξαναπιάσω μπουκάλι".

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ο δρόμος είναι μακρύς και ο πρώην Βρετανός άσος θα χρειαστεί πολλούς μήνες ακόμα μέχρι να αποθεραπευτεί. Το θέμα είναι αν θα αντέξει μέχρι τότε.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ