PREMIER LEAGUE

"Ζαχαρώνει" Μάλκομ η Έβερτον

Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, challenges with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's midfielder Maxime Lopez, left, challenges with Bordeaux's forward Malcom, during the League One soccer match between Marseille and Bordeaux, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 30, 2016. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Στο μεταγραφικό... μενού της Έβερτον (συμ)περιλαμβάνεται ο Μάλκομ, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να "αγγίζει" το όνειρο της συμμετοχής στον μαγικό κόσμο της Premier League.

Η Έβερτον επιδιώκει την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, έχοντας ως "εκλεκτό" τον Μάλκομ, ο οποίος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν στο Championnat με την φανέλα της Μπορντό και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το "Sky Sports", τα "ζαχαρωτά" βρίσκονται στην... pole position για τον Βραζιλιάνο winger, υπερκερνώντας το εμπόδιο των Ίντερ και Φούλαμ.

Οι "μπλε" του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 90.000 ευρώ για να δελεάσουν τον 21χρονο εξτρέμ, που χόρεψε "σάμπα" τις αντίπαλες άμυνες στη Ligue 1, καταγράφοντας πέρσι 35 συμμετοχές, 12 γκολ και 7 ασίστ με τους “Γιρονδίνους”.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ δεν διαθέτει το... πορτοφόλι για να απειλήσει την ομάδα του αγγλικού λιμανιού, ενώ η Ίντερ πρότεινε μονοετή δανεισμό του ελπιδοφόρου λάτιν άσου έναντι 10 εκατ. ευρώ, με την οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι να ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ.

Μέχρι και πριν από λίγες μέρες, οι "νερατζούρι" θεωρούνταν το φαβορί για την υπογραφή του Μάλκομ, όμως οι "toffees" έκαναν τη ρελάνς και όπως όλα δείχνουν θα κόψουν πρώτοι το... νήμα της απόκτησής του.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ