PREMIER LEAGUE

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σαουθάμπτον ο Μάρκο Σίλβα

Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Watford manager Marco Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium, in Manchester, England, Tuesday, Jan. 2, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Αρκετές πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον, η οποία απέλυσε τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, έχει ο Μάρκο Σίλβα. Ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Η άσχημη εικόνα της Σαουθάμπτον και ο άμεσος κίνδυνος για υποβιβασμό ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο. Οι "Αγιοι" βρίσκονται στην 17η θέση της Premier League με 28 βαθμούς, με την απόσταση από τις Κρίσταλ Πάλας και Στοουκ, οι οποίες είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, να είναι στον ένα βαθμό.

Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Ο 40χρονος προπονητής μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Γουότφορντ, η οποία τον κατηγόρησε για συνομιλίες με την Έβερτον δίχως την άδεια της, όμως φαίνεται πως έχει αρκετούς υποστηρικτές στο Νησί.

Η Σαουθάμπτον θα επιθυμούσε να συνεργαστούν, παρόλο που το καλοκαίρι ο Πορτογάλος απέρριψε την πρόταση της και συνέχισε στη Γουότφορντ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των Άγγλων εδώ και αρκετούς μήνες, με πληροφορίες στις αρχές του 2018 να τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πελεγκρίνο.

Ο Σίλβα φυσικά δεν "παίζει" μόνος του, με τα ονόματα των Μαρκ Χιουζ, Σλάβεν Μπίλιτς και Μπρένταν Ρότζερς να εξετάζονται επίσης.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος, εκτός από τη Γουότφορντ, έχει καθίσει στον πάγκο της Χαλ στην Premier League, ενώ έχει περάσει και από τις Εστορίλ, Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό. Ενδιαφέρον, πέρα απ' τους "Αγίους", έχει δείξει κι η Μπενφίκα, η οποία τον προορίζει για διάδοχο του Ρουί Βιτόρια στο τέλος της σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ