PREMIER LEAGUE

Υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο στον Ρανιέρι

Υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο στον Ρανιέρι

Η Λέστερ αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να τονίζει πως ο Ρανιέρι έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από την Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Premier League.

Ζοζέ Μουρίνιο και Κλάουντιο Ρανιέρι είχαν ανταλλάξει αρκετά "καρφιά" τα προηγούμενα χρόνια όμως αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον "special one" παρά το γεγονός ότι διανύει τη χειρότερη σεζόν στην προπονητική καριέρα του και ο Πορτογάλος ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση, εκθειάζοντας τη δουλειά που έχει κάνει ο συνάδελφός του στις "αλεπούδες" λίγες ημέρες πριν τη σύγκρουση της Λέστερ με την Τσέλσι στο "King Power Stadium".

Υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο στον Ρανιέρι

"Η Λέστερ αξίζει να βρίσκεται στη θέση που είναι. Είχα πει πριν μερικές εβδομάδες ότι δεν πίστευα πως θα μπορούσαν να πάρουν το πρωτάθλημα, ίσως όμως να χρειαστεί να το σκεφτώ δύο φορές πριν το πω επειδή είναι διαφορετικό να είσαι πρώτος τον Σεπτέμβριο και διαφορετικό να είσαι πρώτος τον Δεκέμβριο.

Εάν αντέξουν και συνεχίσουν να παίρνουν αποτελέσματα μπορούν και να κατακτήσουν τον τίτλο. Θα ήταν κάτι υπέροχο καθώς θα έδειχναν στον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι μερικές φορές αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν", δήλωσε ο Μουρίνιο, για να συμπληρώσει για τον Ρανιέρι:

Υποκλίθηκε και ο Μουρίνιο στον Ρανιέρι

"Έναν χρόνο πριν η Λέστερ ήταν στον πάτο. Έναν χρόνο πριν ο Ρανιέρι είχε απολυθεί από την Εθνική Ελλάδας μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και αυτή τη στιγμή η Λέστερ είναι πρώτη και εκείνος είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Premier League".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ