PREMIER LEAGUE

Υπέγραψε στην Τότεναμ ο Γιάνσεν

Υπέγραψε στην Τότεναμ ο Γιάνσεν

Παίκτης της Τότεναμ είναι πλέον ο Βίνσεντ Γιάνσεν, με τον 22χρονο Ολλανδό διεθνή στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους μέχρι το 2020.

Σε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) η Τότεναμ, με τη διοίκηση των "σπιρουνιών" να έρχεται σε συμφωνία με τον Μάρσελ Γιάνσεν και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το 2020.

Ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός αναδείχτηκε πέρυσι κορυφαίος στράικερ στην Eredivisie πετυχαίνοντας 27 γκολ (σε 34 ματς) με τη φανέλα της Άλκμααρ ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια είχε πετύχει 32 γκολ σε 74 συμμετοχές με την Almere City, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Γιάνσεν έκανε στις αρχές του 2016 το ντεμπούτο του με την εθνική Ολλανδίας ενώ μετράει ήδη 5 παρουσίες και 3 γκολ με τη φανέλα των "οράνιε", συμπεριλαμβανομένου και ενός κόντρα στην Αγγλία στη νίκη 2-1 της Ολλανδίας στο "Wembley" τον περασμένο Μάρτιο.

"Είμαι εξαιρερετικά ευτυχής που θα μπορέσω να κάνω αυτό το βήμα στην Τότεναμ. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους συμφώνησαν οι δύο ομάδες. Έσφιξα όλων το χέρι και και φεύγω από τη μπροστινή πόρτα. Πιστεύω ότι είναι μία σπουδαία συμφωνία και για τις τρεις πλευρές.

Φεύγω για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό έθνος και θα παίξω στο Champions League. Έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου στην Άλκμααρ και οι άνθρωποι με τους οποίους δούλεψα εδώ είναι φανταστικοί", δήλωσε ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της Άλκμααρ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η Τότεναμ δαπάνησε 22.230.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τον ολλανδικό σύλλογο.

Οι ανακοινώσεις των Τότεναμ και Άλκμααρ μέσα από τους λογαριασμούς τους σε Twitter:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ