PREMIER LEAGUE

Υπαρκτό 100% το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Μιραλάς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αλλά αν ασχοληθούν οι "ερυθρόλευκοι" μαζί του, ξέρουν ότι θα πρέπει να κάνουν ένα σωρό υπερβάσεις!

Το θέμα με τον Μιραλάς και τον Ολυμπιακό το αποκάλυψαν οι Άγγλοι. Συγκεκριμένα έγραφαν εδώ και καμιά εβδομάδα ότι η Έβερτον σκοπεύει να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού φαίνεται πώς έχει κλείσει ο κύκλος του στο “Goodison Park”.

Κάπου εκεί λοιπόν έμπλεξαν τους “ερυθρόλευκους” στο Νησί. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για τον Μιραλάς. Το ότι θα τον ήθελαν, αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχουν ήδη προσεγγίσει την Έβερτον. Αντιθέτως, αν μπουν στη διαδικασία τον Γενάρη και ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του, ξέρουν πολύ καλά ότι θα είνα ιτο μεγάλο αουτσάιντερ.

Η αιτία ακούει στο όνομα της Γουέστ Χαμ! Πριν από τρεις μέρες έγραψαν τα αγγλικά ταμπλόιντς ότι τα “σφυριά” έχουν στη λίστα τους τον Βέλγο πρώην άσο του Ολυμπιακού. Κάποιοι το ερμήνευσαν ότι είναι άλλο ένα ωραίο... παραμύθι που έχει γραφτεί κατά καιρούς στην Αγγλία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα σενάριο που έρχεται από το Νησί και το οποίο δεν έχει βάση.

Το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ είναι 100% υπαρκτό! Όντως, οι Λονδρέζοι έχουν “σταμπάρει” τον Μιραλάς και πράγματι ο Ντέιβιντ Μόγιες που ανέλαβε τώρα την τεχνική ηγεσία των “σφυριών”, έχει ζητήσει την απόκτησή του από τη διοίκηση.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Γουέστ Χαμ είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Κατά συνέπεια, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να χτυπήσει την πόρτα της Έβερτον, είναι δεδομένο ότι θα κληθεί να “μονομαχήσει” σε πρώτη φάση με την Γουέστ Χαμ.

Για δανεισμό δεν το συζητούν τα “σφυριά”, αλλά μόνο για αγορά. Οπότε, ο συντελεστής δυσκολίας για να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Μιραλάς, ανεβαίνει κι άλλο, σε περίπτωση που – επαναλαμβάνουμε – ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κάνει κίνηση προς την Έβερτον.

Σημαντικό ρόλο στην “κάψα” της Γουέστ Χαμ για τον Μιραλάς, έχει παίξει σαφέστατα η παρουσία του Μόγιες. Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2012 όταν ο Βέλγος πήγε στην Έβερτον, προπονητής της ομάδας του Λίβερπουλ ήταν ο Μόγιες! Εκείνος ήταν που είχε ζητήσει από τη διοίκηση πριν από πέντε χρόνια να τον κάνει κάτοικο “Goodison Park”.

Τώρα λοιπόν, θέλει να ξανασυνεργαστούν στη Γουέστ Χαμ. Κι αν τα “σφυριά” προσφέρουν πάνω από 8 εκ. ευρώ, τότε αντιλαμβάνεστε ότι ο παίκτης θα φύγει από καταθλιπτικό Μάντσεστερ (σ.σ. εκεί έχει το σπίτι του και όχι στο Λίβερπουλ) και θα μετακομίσει στο κοσμοπολίτικο και πολύβουο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Μόγες θέλει ξανά τον Μιραλάς"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ