PREMIER LEAGUE

Χωρίς χρήματα αλλά με Μχιταριάν έκλεισε η μεταγραφή του Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's third goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Έκλεισε το μεγάλο deal του χειμώνα στην Αγγλία, αφού ο Χενρίχ Μχιταριάν πείστηκε να πάει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Άρσεναλ και θα γίνει ανταλλαγή με τον Αλέξις Σάντσες χωρίς χρήματα.

Με ανταλλαγή και χωρίς χρήματα θα μετακομίσει ο Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Χενρίχ Μχιταριάν πείστηκε και είπε το "ναι" στην πρόταση να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο, ενώ οι "κανονιέρηδες" έκαναν πίσω και δεν ζητούν 34.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή ενός παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σάντσες, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ τα είχαν βρει εδώ και μέρες, με τον διεθνή Χιλιανό να ετοιμάζεται να βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο 4,5 ετών με ετήσιες απολαβές 31.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 23.000.000 ευρώ.

Το πρόβλημα ήταν ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος παρότι ήταν εκτός πλάνων του Ζοζέ Μουρίνιο εδώ και λίγο καιρό, δεν είχε πειστεί για τη μετακόμισή του στο Λονδίνο.

Το βράδυ του Σαββάτου τα ΜΜΕ του Νησιού υποστήριζαν ότι ο 28χρονος διεθνής είπε το πολυπόθητο "ναι" και πλέον μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, με τις ιατρικές εξετάσεις και από τις δύο πλευρές, θα ολοκληρωθεί η ανταλλαγή.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ