PREMIER LEAGUE

Χωρίς Βάρντι κόντρα στην Μ. Γιουνάιτεντ η Λέστερ

Χωρίς Βάρντι κόντρα στην Μ. Γιουνάιτεντ η Λέστερ

Ο Τζέιμι Βάρντι θα λείψει από τον αγώνα της Λέστερ στο "Old Trafford" κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς του επιβλήθηκε μία ακόμα αγωνιστική αποκλεισμού για την επεισοδιακή συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Με δύο αγωνιστικές τιμωρία θα "πληρώσει" τελικά ο Τζέιμι Βάρντι την συμπεριφορά του στο πρόσφατο ματς της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ (2-2). Ο Άγγλος διεθνής φορ έχασε το κυριακάτικο ματς με την Σουόνσι ελέω της αποβολής του ( με δύο κίτρινες κάρτες, η δεύτερη για "θέατρο") στον αγώνα απέναντι στους Λονδρέζους όμως θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford".

Χωρίς Βάρντι κόντρα στην Μ. Γιουνάιτεντ η Λέστερ

Την απόφαση αυτή πήρε το βράδυ της Δευτέρας η πειθαρχική επιτροπή της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία για να βγάλει την συγκεκριμένη ετυμηγορία έλαβε υπόψη της το γεγονός πως ο Βάρντι είχε βρίσει τον διαιτητή Τζον Μος μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε στο ματς με την Γουέστ Χαμ ενώ του έκανε και απειλητικές χειρονομίες (τον έδειχνε με το χέρι).

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι θα έχει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την πρώτη της ευκαιρία για την κατάκτηση της φετινής Premier League, καθώς σε περίπτωση νίκης κατακτάει μαθηματικά τον τίτλο (χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Τσέλσι-Τότεναμ) δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ