PREMIER LEAGUE

"Χρυσώνει" Μαγκουάιρ η Λέστερ

Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Leicester's Harry Maguire during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, March 18, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Να "χτίσει" πάνω στον Χάρι Μαγκουάιρ το ποδοσφαιρικό της οικοδόμημα επιθυμεί η Λέστερ, καθώς κινείται για να "δέσει" τον διεθνή Άγγλο σέντερ μπακ, ενώ παράλληλα του προσφέρει εβδομαδιαίο μισθό που προκαλεί... ίλιγγο.

Προσέχει, για να έχει η Λέστερ... Η ώρα της ανταμοιβής (κατα)φθάνει για τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος ετοιμάζεται να εξαργυρώσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα "τρία λιοντάρια" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με αναπροσαρμογή συμβολαίου στον αγγλικό σύλλογο, εκτοξεύοντας τις εβδομαδιαίες αποδοχές του σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν οι "Times", οι "αλεπούδες" φέρονται πρόθυμες να πληρώσουν το βάρος του 25χρονου κεντρικού αμυντικού σε... χρυσάφι, καθώς του προτείνουν το ποσό των 120.000 λιρών εβδομαδιαίως.

Σε περίπτωση που ο διεθνής Άγγλος στόπερ αποδεχθεί την πρόταση, τότε θα εισέλθει στο top-3 των ακριβοπληρωμένων άσων του συλλόγου, αφού θα κερδίζει περίπου όσα ο "κανονιέρης", Τζέιμι Βάρντι, αλλά και ο "φύλακας άγγελος", Κάσπερ Σμάιχελ.

Να σημειωθεί ότι η υπάρχουσα συμφωνία κρατάει στο "King Power" τον "στυλοβάτη" των μετόπισθεν στους "foxes" έως το 2022.

Όπως φαίνεται, τα χρήματα που προήλθαν από την παραχώρηση του Ριγιάντ Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι θα... πιάσουν τόπο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ