PREMIER LEAGUE

Χρυσάφι στα πόδια του Ρανιέρι η Λέστερ

Χρυσάφι στα πόδια του Ρανιέρι η Λέστερ

Η Λέστερ έφτασε από το να μάχεται για την παραμονή να έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα και η διοίκηση της Λέστερ αποφάσισε να επιβραβεύσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι με νέο "βασιλικό" συμβόλαιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είναι πολύ κοντά στο να κατορθώσει το... ακατόρθωτο με τη Λέστερ, οδηγώντας την στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League (έχει +5 έναντι της δεύτερης Τότεναμ επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε) και η διοίκηση των "αλεπούδων" είναι έτοιμη να του δείξει την ευγνωμοσύνη της για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτός είναι ο διπλασιασμός των ετήσιων αποδοχών του, με την "Mirror" να αποκαλύπτει πως ο 64χρονος τεχνικός έχει τώρα συμβόλαιο μέχρι το 2018 που του αποφέρει 1.500.000 λίρες το χρόνο και η Λέστερ του έχει διαμηνήσει πως το καλοκαίρι θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο όπου θα δει τις αποδοχές του να διπλασιάζονται.

Χρυσάφι στα πόδια του Ρανιέρι η Λέστερ

Σημείωνεται πως αν η Λέστερ τερματίσει μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας θα κερδίσει αυτόματα 10.000.000 λίρες από την UEFA ως μπόνους συμμετοχής στη διοργάνωση (οι 3 πρώτοι της Premier League συμμετέχουν απευθείας στους ομίλους) ενώ αν υπολογιστούν και τα χρήματα που θα πάρει από την Premier League, τα κέρδη της υπολογίζονται γύρω στις 100.000.000 λίρες.

Είναι πάντως εντυπωσιακό πως ακόμα και αν διπλασιαστούν οι αποδοχές του Ρανιέρι, το κασέ του θα είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με τα χρήματα που θα πάρει ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι (16.000.000 λίρες το χρόνο) ή ο Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ (8.000.000 λίρες ετησίως).

Διαβάστε ακόμα:

Ρανιέρι: "Αγαπούσα και συνεχίζω να αγαπώ την Ελλάδα"

Ρανιέρι: "Το Champions League είναι πολύ κοντά σε μας"

Το σόου του Ρανιέρι στο φινάλε του Λέστερ-Νιούκαστλ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ