PREMIER LEAGUE

"Χαμός" στο Νησί για τη "γυμνή" εμφάνιση του Λίνεκερ

"Χαμός" στο Νησί για τη "γυμνή" εμφάνιση του Λίνεκερ

Ο Γκάρι Λίνεκερ τήρησε την υπόσχεσή του και εμφανίστηκε μόνο με το εσώρουχό του ελέω της κατάκτησης του τίτλου από την Λέστερ και "καθήλωσε" αρκετό γυναικείο πληθυσμό μπροστά στις τηλεοράσεις τους. Διαβάστε χαρακτηριστικό tweet.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν για το αν ο Γκάρι Λίνεκερ θα έκανε πράξη την περιλάλητη υπόσχεσή του πως θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του μόνο με το εσώρουχο (!) σε περίπτωση κατάκτησης της Premier League από την Λέστερ τον περασμένο Μάιο και ακόμα περισσότερος κόσμος στήθηκε μπροστά στην τηλεόρασή του για να τον... θαυμάσει από κοντά.

Ο Λίνεκερ έδειξε πως είναι άνδρας που κρατάει το λόγο του αφού όταν ξεκίνησε η εκπομπή του (με τα στιγμιότυπα των αγώνων) εμφανίστηκε φορώντας ένα μπόξερ με το σήμα της Λέστερ πριν κάνει "πάσα" για τα highlights από το Χαλ-Λέστερ, και όπως αναμενόταν τα σχόλια στα social media "έπεσαν βροχή".

"Χαμός" στο Νησί για τη "γυμνή" εμφάνιση του Λίνεκερ

Ένα μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακό που έβαλε τον άλλοτε άσο των Λέστερ και Τότεναμ στον πειρασμό να απαντήσει... "Η μαμά μου δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή της την εκπομπή Match Of The Day, αλλά την έγραψε για να δει τον Γκάρι Λίνεκερ με εσώρουχα! Εντυπωσιάστηκε πολύ!", έγραψε στον λογαριασμό οτυ στο Twitter ο χρήστης Nick Brewer, με την απάντηση του Λίνεκερ να είναι αφοπλιστική: "Ενθουσιάστηκε που μπόρεσε να γράψει την εκπομπή;"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ