PREMIER LEAGUE

Χαμός στα αποδυτήρια μεταξύ παικτών της Σίτι και του Μουρίνιο!

Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United coach Jose Mourinho gestures during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Μετά το τέλος του ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σίτι, υπήρξε σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια με πρωταγωνιστές τους Ζοζέ Μουρίνιο και Έντερσον Μοράες, με τον πρώτο να δέχεται ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι!

Η Σίτι ήταν η θριαμβεύτρια του ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού πλέον βρίσκεται στο +11 απ' τους "κόκκινους διαβόλους".

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα, το κλίμα ήταν τεταμένο στα αποδυτήρια του "Ολντ Τράφορντ", με αποκορύφωμα ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και του τερματοφύλακα των "πολιτών", Έντερσον Μοράες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της " Telegraph", o Πορτογάλος τεχνικός πήγε στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και τους ζήτησε να χαμηλώσουν τη μουσική και να δείξουν περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους τους.

Οι παρατηρήσεις του "Special One" προκάλεσαν την αντίδραση του Έντερσον, ο οποίος τα "έψαλε" στον τεχνικό της Γιουνάιτεντ στα πορτογαλικά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τσακωμού δέχθηκε ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι, καθώς κι ένα κουτί γάλα! Στο επεισόδιο συμμετείχαν κι άλλοι παίκτες των δύο ομάδων, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Ρουμελού Λουκακού, ενώ αυτός που την "πλήρωσε" ήταν ο βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μίκελ Αρτέτα, ο οποίος αποχώρησε απ' το γήπεδο με σκισμένο φρύδι.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ