PREMIER LEAGUE

Χαμός με Στέρλινγκ στην Αγγλία

Χαμός με Στέρλινγκ στην Αγγλία

Ο μάνατζερ του Ραχίμ Στέρλινγκ ξεκαθαρίζει πως ο πελάτης του δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Λίβερπουλ, ενώ η ManUtd βάζει φωτιές επισημοποιώντας το ενδιαφέρον της

Όση κριτική και να δέχεται ο μάνατζερ του Ραχίμ Στέρλινγκ δεν σταματά πουθενά, καθώς ξεκαθάρισε με προκλητικές δηλώσεις την Πέμπτη πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ.

"Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις του συλλόγου και γενικότερα τι γίνεται στην Λίβερπουλ. Δεν με νοιάζει", τονίζει ο Έιντι Γουόρντ και συνεχίζει: "Σίγουρα δεν πρόκειται να υπογράψει. Δεν υπογράφει ακόμη και να του δώσουν 700.000, 800.000 και 900.000 λίρες την εβδομάδα. Δεν υπογράφει".

Οι 900.000 λίρες είναι περίπου 1.260.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ την Παρασκευή αναμένεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να ενημερώσει την Λίβερπουλ για την τελική του απόφαση, η οποία είναι πως θέλει να αποχωρήσει.

"Η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για τους πελάτες μου. Αν λένε οι άνθρωποι πως κάνω άσχημα την δουλειά μου ή ό,τι δίνω άσχημες συμβουλές, δεν έχει καμία σημασία. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν ανησυχώ καθόλου. Ανησυχία υπάρχει υπάρχει όταν δεν ξέρεις τι θα γίνει. Όλες οι ομάδες της Premier League θα κάνουν πρόταση για αυτόν", πρόσθεσε ο Έιντι Γουόρντ.

Χαμός με Στέρλινγκ στην Αγγλία

Στο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Ντεπάι θέλει και τον Στέρλινγκ για να δημιουργήσει... φονικά άκρα στην επίθεση. Ήδω λοιπόν προσέγγισε την Λίβερπουλ και ρώτησε για τον 20άχρονο Άγγλο και αν το αποκτήσει θα... γράψει ιστορία.

Ο τελευταίος παίκτης που πήγε από τη μία ομάδα στην άλλη ήταν ο Φιλ Τσίσνολ τον Απρίλη του 1964, πηγαίνοντας από την ManUtd στην Λίβερπουλ για 25.000 λίρες σε ηλικία 22 ετών.

Τσέλσι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι δεδομένο πως θα καταθέσουν προτάσεις. "Ξέρουμε όλοι πως είναι Λονδρέζος ο Στέρλινγκ. Παίρνει κακές συμβουλές, ενώ θα ήθελα πολύ να τον δω στην Άρσεναλ", τόνισε ο Τιερί Ανρί.

Χαμός με Στέρλινγκ στην Αγγλία
© GETTY IMAGES
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ