PREMIER LEAGUE

Χαλ: "Εξαιρετική πρόοδος απ' τον Μέισον"

Χαλ: "Εξαιρετική πρόοδος απ' τον Μέισον"
© PA

Η Χαλ ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό για την κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον. Μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο 26χρονος κάνει εξαιρετική πρόοδο, ενώ ζητά απ' τους φιλάθλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του ποδοσφαιριστή.

Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον, εξέδωσε η Χαλ μέσα απ' την επίσημη της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει ότι ο 25χρονος μέσος έχει αποφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας του όλο και προοδεύει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του Ράιαν Μέισον συνεχίζει να γίνεται όλο και καλύτερη, ύστερα απ' τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Κυριακάτικη αναμέτρηση (22/1) ανάμεσα σε Τσέλσι και Χαλ.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες, με τους γιατρούς και το προσωπικό να τον παρακολουθούν. Επίσης, το ιατρικό τιμ του συλλόγου βρίσκεται κοντά στον αθλητή, ώστε να αξιολογήσει την πορεία της κατάστασης.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς ότι δεν θα υπάρξει νέα αναφορά εάν δεν υπάρχει κάτι νεότερο για τον Ράιαν Μέισον. Ακόμα, ζητάμε απ' το φίλαθλο κοινό να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του Ράιαν και της οικογένειάς του, όσο εκείνος παραμένει κλινήρης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μέισον αστειεύεται με τον τραυματισμό του
Σοκαριστικό χτύπημα του Ράιαν Μέισον της Χαλ
Επίσημο: Κάταγμα στο κρανίο ο Μέισον
Καθησυχαστική ανακοίνωση της Χαλ για Μέισον
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ