PREMIER LEAGUE

Βάρντι: "Δεν προσπαθήσαμε περισσότερο από άλλες φορές"

Βάρντι: "Δεν προσπαθήσαμε περισσότερο από άλλες φορές"

Ο Τζέιμι Βάρντι υποστήριξε πως η ομάδα του δεν προσπάθησε περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες φορές στο ματς απέναντι στη Λίβερπουλ, ενώ μίλησε για την παρέμβαση του νέου προπονητή αναφορικά με το ρόλο του.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε με το πέρας της αναμέτρησης μεταξύ της ομάδας του και της Λίβερπουλ, ο Τζέιμι Βάρντι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Λέστερ δεν οφείλονταν σε έλλειψη προσπάθειας. Αποκάλυψε, δε, μια τακτική λεπτομέρεια όσον αφορά στην τοποθέτησή του στον αγωνιστικό χώρο από τον υπηρεσιακό τεχνικό, Γκρεγκ Σαίξπηρ.

“Η εμφάνιση ήταν καλή και θέλουμε να το κάνουμε με συνέπεια. Δεν μπορούσα να πω με σιγουριά το λόγο που δεν το κάναμε αυτό συχνά. Δουλεύαμε σκληρά και απλώς δεν συνέβαινε. Δεν θα έλεγα ότι είναι υπόθεση μεγαλύτερης προσπάθειας. Ο Σέικς (σ.σ. Γκρεγκ Σαίξπηρ) μου ζήτησε να παίξω πιο ψηλά. Το έκανα και κατάφερνα να βγαίνω στην πλάτη τους αρκετά συχνά”, ήταν η σχετική αναφορά του Άγγλου φορ, ενώ προηγουμένως είχε τονίσει:

“Έπρεπε να δείξουμε ότι έχουμε αυτή τη μάχη και είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, όσο η εμφάνιση ήταν σωστή, μπορούσαμε να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά. Ήμουν απογοητευμένος με το σύνολο των γκολ που έχω αυτή τη σεζόν, αλλά ελπίζω αυτά να με ωθήσουν προς τα πάνω”.

Ο Τζέιμι Βάρντι αγωνιζόταν κάτω από τις προσδοκίες τη φετινή αγωνιστική περίοδο και άπαντες ευελπιστούν ότι η εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας (27/2), όπου πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ, θα αποτελέσει το έναυσμα για κάτι καλύτερο. Φέτος έχει πετύχει 7 γκολ σε 23 εμφανίσεις στην Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ